Uraz Kaygılaroğlu eski sevgilisi kutu olayı - Haber Jet

Uraz Kaygılaroğlu eski sevgilisi kutu olayı

Uraz Kaygılaroğlu eski sevgilisi ve kutu olayıyla anılmaya devam ediyor. Oyuncu Kaygılaroğlu, geçtiğimiz sene skandal bir sergi çekimi içerisinde yer aldıktan sonra kamuoyundan özür dilemişti. Gündemdeki konularla birlikte yeniden konuşulan fotoğraflar ve Uraz Kaygılaroğlu eski sevgilisi kutu olayı hakkında merak ettiklerinizi derledik.

İstanbul Fatih’te Ayşenur ve İkbal’i katleden cani Semih Çelik’in bulunduğu noktaya yazılan yazı bir anda dikkatleri çekti. Altından çıkan konular ise oldukça korkutucu. Daha önce incelediğimiz Kutu Tarikatı haberine de göz gezdirebilirsiniz. Gelelim Uraz Kaygılaroğlu’nun eski sevgilisi kutu olayı hakkında neler biliyoruz?

URAZ KAYGILAROĞLU ESKİ SEVGİLİSİ KUTU OLAYI NEDİR?

Uraz Kaygılaroğlu’nun eski sevgilisi Sayna Soleimanpor’un sergisi son günlerde yeniden gündeme geldi.

Yaşanan cinayetle birlikte tanıştığımız yeni bir terim olan “kutu tarikatı”, incellerden sonra yeni bir şok etkisi yarattı.

uraz kaygılaroğlu sevgilisi kutu olayı nedir

Cinayetin işlendiği İstanbul Fatih surlarının duvarında yazan veya sonradan yazılan “Kutular sana hasta” yazısı dikkat çekti.

Evindeki kara kalem çiziminde Lucifer mührüne denk gelinen Semih Çelik’in cinayeti işlediği yerdeki elektrik kutusunda da “Lucifer’in Mührü”ne ve altındaki Kutu imzasına denk gelindi.

Peki, bunlarla Uraz Kaygılaroğlu ve sevgilisinin alakası nedir?

Uraz Kaygılaroğlu’nun geçen sene çekiminde yer aldığı sergi görsellerine dönüyoruz.

uraz kaygılaroğlu sevgilisi kutu olayı nedir

URAZ KAYGILAROĞLU ESKİ SEVGİLİSİ SERGİSİ

Geçtiğimiz sene gerçekleşen sergi için yapılan fotoğraf çekiminde Uraz Kaygılaroğlu’nun büründüğü kişilik, şimdi daha da korkunç bir hal alıyor.

Elinde bir satır olan Kaygılaroğlu, masada bir kadın kafası ve arkada çıplak kadın bedenleri önünde pozlar vermişti.

Eski sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar o dönem de çok eleştirilmişti ancak şimdi gündem olmasıyla birlikte herkesi derinden yaraladı.

uraz kaygılaroğlu eski sevgilisi kutu olayı sergi fotoğrafları

İlgili Haberler

Uraz Kaygılaroğlu’nun sevgilisi kutu olayıyla ilgili bir de mesajı vardı, “Herkese kendi kutusundan çıkabilme, plastik dünyasıyla yüzleşebilme cesareti dilerim, bunun keyfi bambaşka.”

Parçalanmış kadın uzuvlarıyla sevgilisine poz verdiren bu kadın Sayna Soleimanpor’du. Şu anda çift birlikte değil.

O dönem çekilen fotoğraflar da sosyal medya hesaplarından kaldırıldı.

uraz kaygılaroğlu sevgilisi kim sergi

URAZ KAYGILAROĞLU SEVGİLİSİ KUTU TARİKATI NEDİR?

Satanizme dayalı mistik ve okült pratikler içeren bir inanç sistemi olarak tanımlanan kutu tarikatının gizemli ritüelleri olduğu söylenmekte.

Bahsi geçen Sayna Soleimanpor’un Instagram’da paylaştığı onlarca gönderide birbirinden farklı şeytani ikonografi, ters haçlar ve pentagramlar görülmüştür. Son günlerde hakkında çıkan haberlerle birlikte pek çok fotoğrafı ise hesabından kaldırdı.

Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpor kimdir kaç yaşında

URAZ KAYGILAROĞLU ESKİ SEVGİLİSİ SAYNA SOLEİMANPOR KİMDİR?

Türkiye’ye göç eden bir ailenin çocuğu olan Sayna Soleimanpor İran Tebriz’li.

1996’da dünyaya gelen Sayna Soleimanpor, 2010-2014 yılları arasında lise eğitiminin ardından, 2014’te Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’ne başladı.

2019 yılında aynı okulun Fotoğraf Bölümü’ne geçiş yapan Soleimanpour, lisans eğitimini tamamladı.

Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpor kimdir kaç yaşında

Mamut Art Project(2021), The Exposure Photography (Louvre Müzesi) ve x-ist’te Kesişme VII(2022) sergilerine imza atan Soleimanpor son olarak 2024 yılı Nisan ayında sevgilisi Uraz Kaygılaroğlu ile yaptığı “Life in Plastic” çalışmasıyla gündeme geldi.

Magazin3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir