Bir Gece Masalı gece yarısını geçince bitiyor - Haber Jet

Bir Gece Masalı gece yarısını geçince bitiyor

Başrollerinde Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un yer aldığı Bir Gece Masalı dizisi aşk ve dram dolu hikayesiyle dikkat çekiyor. Salı günleri 20.00'de başlayan Bir Gece Masalı gece yarısını geçince bitiyor.

ATV ekranlarında yeni sezonda yer alan Bir Gece Masalı dizisi henüz yayın hayatına başlamadan başrol oyuncularıyla çok konuşulmuştu. Salı günleri yayınlanan dizi izleyiciler tarafından beğeniyle takip ediliyor.

BİR GECE MASALI SAAT KAÇTA BİTİYOR?

Aşk ve dram odağında ilerleyen dizi intikam isteyen Mahir’in karşısına çıkan Canfeza sonrası değişen duyguları ve karmaşıklaşan hayatına odaklanıyor.

Bir Gece Masalı saat kaçta bitiyor

Geçmiş hikayeler, travmalar ve duygusal çatışmalarla dolu dizi izleyiciyi ekrana kilitleyen Bir Gece Masalı gece yarısını geçince bitiyor.

İlgili Haberler

BİR GECE MASALI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Bir Gece Masalı dizisi hafta içi Salı günleri ATV ekranlarında saat 20.00’de başlıyor ve gece yarısını geçince sona eriyor. Konusuyla dikkat çeken dizinin ilk bölümleri Denizli ve Pamukkale’nin tarihi noktalarında ve mağaralarında çekildi.

Bir Gece Masalı saat kaçta başlıyor

BİR GECE MASALI NE ANLATIYOR?

Babası görev yeri Denizli’de şehit edilen Mahir, yirmi yıl sonra komiser olarak intikamını almak üzere geri döner. Geldiği ilk gün sürpriz bir şekilde yörük kızı olan Canfeza ile karşılaşır. Ancak intikam almak istediği kişi Canfeza’nın kanunsuz işler yapan zengin babası olacaktır.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir