Bahar dizisi salı günleri 23.45'te bitiyor - Haber Jet

Bahar dizisi salı günleri 23.45’te bitiyor

Başrolünde Demet Evgar'ın yer aldığı Bahar dizisi ikinci sezonuyla ilgiyi üzerine topladı. Her bölümüyle izleyenleri ekrana kilitleyen ve salı günleri 20.00'de başlayan Bahar dizisi 23.45'te bitiyor.

Show TV’nin amiral yapımlarından Bahar dizisi dramatik ve komedi karışımı hikayesiyle yakından takip ediliyor. Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı Bahar dizisi salı günleri ekrana geliyor.

BAHAR DİZİSİ SAAT KAÇTA BİTİYOR?

20 sene önce tıp fakültesinden mezun olan ancak hamile kalmasıyla doktorluğu bırakan Bahar, hayati bir hastalıkla sarsılır. Hayatını baştan sona değiştiren bir ameliyat olan Bahar’ın ailesi, hayatı ve kendisi hakkındaki gerçekleri sarsılır ve değişir. Mesleğine 20 yıl aradan sonra geri dönen Bahar’ın hayatı eşi Timur’la yaşadıkları ve Evren’in desteğiyle hikayesi izleyicinin ilgisini çekiyor.

Uyanmaya Hazır Mısın? diye soran Bahar dizisi salı günleri 23.45’te bitiyor.

Bahar dizisi saat kaçta bitiyor

BAHAR DİZİSİ HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Hafta içi salı günleri 20.00’de itibaren Show TV’de ekrana geliyor.

İlgili Haberler

BAHAR DİZİSİ YENİ SEZON OYUNCULARI

Bahar dizisine yeni sezonda oyuncu kadrosuna; Büşra Pekin, Elçin Afacan, Doğan Can Sarıkaya, Devrim Kabacaoğlu ve Zeynep Atılgan katıldı.

Bahar dizisi yeni sezon oyuncuları

Bunun dışında ilk sezondan;

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan dizinin oyuncu kadrosunda yer almaya devam ediyor.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir