Deha dizisi pazartesi günleri 22.45'te bitiyor - Haber Jet

Deha dizisi pazartesi günleri 22.45’te bitiyor

Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı Deha dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor. Ekran macerasına yeni başlayan dizi yıllar sonra bir babayla oğulun tekrar karşılaşmasıyla gelen intikam hikayesini anlatıyor. Deha dizisi pazartesi günleri 22.45'te bitiyor.

Yeni sezonda ekrana gelen iddialı yapımlardan Deha dizisi oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu ve Taner Ölmez gibi isimler yer alıyor. Babasıyla yaşadığı yüzleşme sonrası intikamın peşine düşen Devran’ın hikayesine odaklanıyor.

DEHA DİZİSİ SAAT KAÇTA BİTİYOR?

Senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı yönetmen koltuğunda Umut Aral’ın oturduğu Deha dizisi konusu ve oyuncularıyla dikkat çekiyor.

Deha dizisi saat kaçta bitiyor

Bir baba ile oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesine odaklanan dizi konusuyla ve oyuncu kadrosuyla yakından takip ediliyor.

Pazartesi akşamları Show TV’de ekrana gelen Deha dizisi pazartesi günleri 22.45’te bitiyor.

İlgili Haberler

DEHA SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Deha dizisi pazartesi günleri saat 20.00’de başlıyor.

Deha saat kaçta başlıyor

DEHA OYUNCU KADROSU

Konusuyla ilgi çeken dizinin oyuncu kadrosu şöyle;

Aras Bulut İynemli, Ahsen Eroğlu, Uğur Polat, Taner Ölmez, Melis Sezen, Seda Akman, Onur Saylak, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Taner Rumeli, Oğulcan Arman Uslu, Eylül Ersöz, Ali Berge, Çağrı Atakan, Yusuf Selim Uğurlu, Abdurrahman Yunusoğlu.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir