Kızıl Goncalar gece yarısını geçince bitiyor - Haber Jet

Kızıl Goncalar gece yarısını geçince bitiyor

Yeni sezonda kaldığı yerden devam eden Kızıl Goncalar dizisi Pazartesi akşamları ekrandaki yerini alıyor. 20.00'de başlayan Kızıl Goncalar gece yarısını geçince bitiyor. Tarikatta değişen dengeler, Cüneyd Efendi'nin hafızasını kaybetmesiyle başlayan dizi dikkat çekiyor.

NOW TV’nin fenomen dizilerinden başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu’nun olduğu Kızıl Goncalar dizisi 2. sezonu başladı. Yeni sezonda tarikatta değişen dengeler ve daha radikal bir ortamın resmedilmesi tepkilere neden olurken Cüneyd’in yaşadığı bunalım ve geçmişini unutmasıyla hikayenin ilerleyişi merak ediliyor.

KIZIL GONCALAR SAAT KAÇTA BİTİYOR?

30 Eylül Pazartesi günü 2. sezonuyla ekrana gelmeye başlayan Kızıl Goncalar gece yarısını geçince bitiyor. NOW TV’de her pazartesi 20.00’de başlayan dizi yayın akışına göre 00.15’ten önce sona eriyor.

Kızıl Goncalar saat kaçta bitiyor

2. sezonun ilk bölümünde Meryem bıçaklanır ve bilincini kaybederek hastaneye yatar. Onu hapisten kurtaracak tek kanıt ise Beste’nin şaibeli bir şekilde hayatını kaybetmesiyle ortadan kaybolur.

Vahit’in tarikatı ele geçirmesiyle dengeler değişirken Cüneyd kimliğini tamamen yitirir. Yaşanan zaman atlaması sonrası Zeynep’in kucağındaki bebek ise seyirciyi merakta bıraktı.

Kızıl Goncalar yayın günü ve saati

KIZIL GONCALAR SAAT KAÇTA BAŞLIYOR, HANGİ GÜN?

NOW TV’de Pazartesi günleri saat 20.00’de başlayan Kızıl Goncalar dizisi, iddialı kadrosu ve konusuyla adından söz ettiriyor. Özgü Namal’ın uzun bir aradan sonra ekranlara döndüğü proje olarak da bilinen dizi ilk sezonundaki hikaye örgüsüyle izleyici tarafından 2. sezonunda da yakından takip ediliyor.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir