Ecrin Su Çoban Discord tehdit iddiaları artıyor ve Deha Tuzcu paylaşımı ortaya çıktı - Haber Jet

Ecrin Su Çoban Discord tehdit iddiaları artıyor ve Deha Tuzcu paylaşımı ortaya çıktı

Discord olaylarında Deha Tuzcu'nun yanında ismi geçen bir diğer isim olan Ecrin Su Çoban hakkında iddialar gündeme geldi. Discord'da pek çok kişiyi tehdit ettiğine yönelik çıkan ses kayıtlarını Platcorn adlı X hesabı paylaştı.

İstanbul Fatih’te İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in Semih Çelik tarafından canice öldürülmesinin ardından sosyal medyada Discord olayları paylaşılmaya başlandı. Kapalı kanallardan oluşan ve sadece grup üyelerinin girebildiği Discord’da yaşanan olaylar arasında hayvan katli, istismar ve zorbalık bulunuyor. Konuda ismi geçenlerden biri de oyuncu Ecrin Su Çoban oldu.

ecrin su çoban kimdir

ECRİN SU ÇOBAN DİSCORD İDDİALARI

Önce konuların başına gelelim. Fatih’te meydana gelen elim olay sonrası gençlerin neden bu hale geldiği üzerine pek çok şey konuşuldu.

Aileleri normal standartlarda yaşayan gençlere ne oluyordu?

Neden Semih Çelik’in evinden satanist sembolleri çıkıyordu?

Neden çizdiği resimde Lucifer’e gönderme yapmıştı?

Tüm bunlar herkesin çevresini bir kez yoklamaya yönlendirdi. Discord, Reddit ve X hesapları bir anda gözlem altına alındı.

ecrin su çoban kaç yaşında

Ortaya çıkan sonuç ise korkunç. Dijitalde zorbalık gören 18 yaş altı sayısı oldukça az. İşte, bu konularda ismi geçenlerden biri de Ecrin Su Çoban oldu.

Oyuncu ve Youtube içerik üreticisi Ecrin Su Çoban’ın Discord’da pek çok kişiye zorbalık yaptığı ve kredi kartı dolandırıcısı siteleri işleten kişilerle iletişim kurduğu gündeme geldi.

Platcorn’dan yapılan paylaşımda lildickyboy kullanıcı adlı kişinin Ecrin Su Çoban olduğu iddia edilerek sosyal medyada pek çok kişiye şantaj yaptıkları ve bu şantajları şikayet edenlere de baskı yaparak psikolojik olarak rahatsız ettikleri belirtildi.

Platcorn’un ulaştığı veriler sonrası paylaştığı tweet, “İlgili kişinin insanları tehdit ettiği, illegal şekilde fotoğraflarını ele geçirerek korkuttuğu ve “depremzede dolandırmaya devam mı hahaha” yazdığı iddia edilen görüntüler.”

Oyuncu Çoban’dan henüz bir açıklama gelmedi. Ama konuyla ilgili paylaşımlar artıyor.

İddiaların hedefindeki Ecrin Su Çoban’ın paylaşımlarını biz paylaşamıyoruz. Bu nedenle ilgili gönderileri X platformundan bulabilirsiniz.

İlgili Haberler

Konuyla ilgili Ecrin Su Çoban tarafından henüz bir açıklama gelmedi.

ecrin su çoban kimdir yaşı kaç

ECRİN SU ÇOBAN KİMDİR?

O Ses Çocuklar yarışmasıyla ilk kez kendini gösteren Ecrin Su Çoban, 16 Kasım 2006’da dünyaya geldi. Kocaeli’de yaşayan isim çektiği vloglarla bir kitle oluşturmayı başardı.

2019 yılında “Afili Aşk” dizisinin “Afili Aşk” şarkısını Aslı Demirer ile seslendiren Çoban, 2019 yılında oyunculuğa da ilk adımı attı.

2019 yılında Masal Şatosu: Sihirli Davet sinema filmi ile daha fazla kişiye adını duyurdu.

2019 – Alice Müzikali’nde Alice’in çocukluğunu oynadı.

2024 yılında gösterime giren Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram’ın başrollerinde olduğu filmde çocuklarını canlandırdı.

ecrin su çoban kardeş takımı ceyda kasabalı fırat albayram

ECRİN SU ÇOBAN KAÇ YAŞINDA?

Ecrin Su Çoban, 2006’da dünyaya gelmiştir ve henüz 17 yaşındadır.

ecrin su çoban discord tehdit olayı

DEHA TUZCU İÇİN NE DEDİ?

Deha Tuzcu için de “Benim aşkım, kimse onunla uğraşamaz” diyen Ecrin Su Çoban için şikayet dilekçelerinin de oluşturulduğu söyleniyor.

İddiaların hedefindeki 17 yaşındaki oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi

ecrin su çoban deha tuzcu olayı

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir