Deha Tuzcu olayı Discord sonrası Berkcan Güven ve Çakal'dan açıklama geldi - Haber Jet

Deha Tuzcu olayı Discord sonrası Berkcan Güven ve Çakal’dan açıklama geldi

Discord zorbalığına dair detaylar gündeme gelirken Deha Tuzcu olayı bir kez daha patlak verdi. Konuda ismi geçen Berkcan Güven ve Çakal'dan açıklamalar gelirken Deha Tuzcu'nun şu an nerede olduğu bilinmiyor.

Daha önce de Deha Tuzcu’nun adı skandal konularla gündeme gelmiş ve konuşulan bir isim olmuştu. Deha Tuzcu olayı büyümeye devam ederken Discord ifşaları da geliyor. Konuda ismi geçenlerden Berkcan Güven ve Çakal’dan da açıklama geldi.

Deha Tuzcu olayı Discord

DEHA TUZCU OLAYI BÜYÜYOR

Çalıntı kredi kartları ile illegal birçok konuda adı geçen Deha Tuzcu, kara para aklamanın yanı sıra son günlerde gündeme gelen Discord zorbalığının temel isimlerinden biri olarak geçiyor.

Kendini rapçi olarak da tanıtan Deha Tuzcu’nun kazandığı paraları organik dinlenme ile kazanmadığı, çeşitli dolandırıcılık yöntemleri kullandığı da söylenenler arasında.

Ancak son günlerde asıl konumuz Discord’daki kapalı gruplarda bulunan zorbalık ve intihara sürükleme.

Deha Tuzcu Discord paneli kanal olayı

Deha Tuzcu hakkında ilk iddialar deprem döneminde başlamıştı.

Depremzedelerle dalga geçtiği videoları sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Deha Tuzcu Çakal olayı

DEHA TUZCU DİSCORD’DA NE DEDİ?

Deha Tuzcu’nun Discord’da cinsel içerikli baskılar yaptığı ve gençleri dini değerlere, milli değerlere küfür etmeye zorladığı iddia edildi.

Bunların yanı sıra bu gruplarda şantaj ile gençlerin çıplak fotoğraflarını istediği de gündeme geliyor.

Deha Tuzcu Discord ne dedi ne yaptı

DEHA TUZCU KİMDİR?

Deha Tuzcu’nun CC yapmak, kara para aklamak, taciz, dini ve milli değerlere küfür ve şantaj gibi birçok suçla ilişiği olduğu iddia edildi.

Daha önce kurduğu gruplarda Deha Tuzcu’nun gruplarda dini değerlere küfredilmesi üzerine karşısındaki insanlara baskı yaptığı da iddia edildi.

Deha Tuzcu Berkcan Güven Çağrı Ergün
Deha Tuzcu Berkcan Güven iddialarına Berkcan Güven’den açıklama geldi

Çalıntı kredi kartları ile çeşitli kara para aklama yöntemlerinin kullanıldığı ve tüm bahsedilen suçların yürütüldüğü bir platform arayışı da devam ediyordu.

Öte yandan Deha Tuzcu’nun ve içinde bulunduğu gruplardaki birçok kişinin Discord’ta kısa sürede büyüyen Atlantis isimli bir sunucu aracılığı ile bu suçları yürüttükleri iddia edildi.

Birlikte iş yaptığı söylenen ve daha önce birlikte görülen isimler arasında Hype Çağrı Ergün, Berkcan Güven ve Çakal bulunuyor.

Deha Tuzcu olayı hakkında Çakal'dan açıklama geldi
Deha Tuzcu olayı hakkında Çakal’dan açıklama geldi

Deha Tuzcu kimdir kaç yaşında

BERKCAN GÜVEN VE ÇAKAL’DAN DEHA TUZCU AÇIKLAMASI GELDİ

Berkcan Güven, Çağrı Ergün’ün yayınında gördüğü Deha Tuzcu’yla daha sonra hiçbir diyaloğunun kalmadığını açıklarken Çakal’dan da uzun bir açıklama geldi.

Çakal, müziğe ilk başladığı dönemlerde Perros Blancos ile ilişkisinin olması nedeniyle iddiaların hedefinde olduğunu ve 2023’ün sonlarına doğru grupla iletişimini kestiğini söyledi.

Deha Tuzcu’yla işlerini burada sonlandırdıklarını belirtiyor.

Magazin3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir