Orhan Erdemir Elif Karaarslan video sonrası TFF lisansları iptal oldu - Haber Jet

Orhan Erdemir Elif Karaarslan video sonrası TFF lisansları iptal oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, hakem gözlemcisi Orhan Erdemir ve Elif Karaarslan'a ait olduğu iddia edilen uygunsuz görüntüler nedeniyle hak mahrumiyeti cezalarını onayladı ve her iki hakemin de lisansları iptal edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Orhan Erdemir ve Elif Karaarslan’ın sosyal medyada yayılan ve onlara ait olduğu iddia edilen uygunsuz görüntüleri nedeniyle PFDK ve AFDK kararlarını onayladı. Bu karar doğrultusunda, her iki hakemin de lisansları iptal edildi.

ORHAN ERDEMİR ELİF KARAARSLAN VİDEO

Süper Lig gözlemcisi Orhan Erdemir ve İstanbul İl Hakemi Elif Karaarslan’ın adları, sosyal medyada hızla yayılan bir video iddiası ile gündeme geldi.

Uygunsuz görüntülerin Erdemir ve Karaarslan’a ait olduğu iddialarının ardından, TFF’nin disiplin kurulları devreye girdi. Orhan Erdemir’e 45 gün, Elif Karaarslan’a ise 90 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

Elif Karaarslan Orhan Erdemir videosu

Tahkim Kurulu, her iki hakemin de savunmalarını değerlendirerek cezalarda bir değişiklik yapmadı ve lisans iptallerine karar verdi.

Orhan Erdemir ile ilgili Tahkim Kurulu tarafından verilen karar şöyle:

Süper Lig Gözlemcisi Orhan Erdemir’in PFDK’nın 13.06.2024 tarih ve E.2023-2024/1010 – K.2023-2024/1271 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

– Süper Lig Gözlemcisi Orhan Erdemir’in Merkez Hakem Kurulu Talimatı’nın 40. maddesi uyarınca 45 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına dair kararda sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliğiyle karar verilmiştir.

İlgili Haberler

Orhan Erdemir Elif Karaarslan cinsel ilişkis videosu ifşa

Elif Karaarslan ile ilgili Tahkim Kurulu tarafından verilen ise şöyledir:

İstanbul İl Hakemi Elif Karaarslan’ın AFDK’nın 20.08.2024 tarih ve E.2023-2024/1538 – K.2024-2025/1 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

– İstanbul İl Hakemi Elif Karaarslan’ın Merkez Hakem Kurulu Talimatı’nın 40/1 ve 40/2. maddeleri uyarınca 90 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına dair kararda sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliğiyle karar verilmiştir.

ORHAN ERDEMİR KİMDİR?

1963 doğumlu olan Orhan Erdemir, Türk futbol hakemliğinin önemli isimlerinden biri olarak bilinir. Futbolculuk kariyerinin ardından 1985 yılında hakemliğe adım atan Erdemir, Süper Lig’de 12 sezon boyunca toplam 136 maçı yönetti.

Orhan Erdemir Elif Karaarslan ifşa videosu

Hakemlik kariyerinden sonra gözlemci olarak görev alan Erdemir, TFF’nin birçok önemli maçında yer aldı.

SporGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir