Hakem Elif Karaarslan’ın videosu sosyal medyada hızla yayıldı - Haber Jet

Hakem Elif Karaarslan’ın videosu sosyal medyada hızla yayıldı

Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul bölgesi hakemi Elif Karaarslan, bir amatör maçta çekilen görüntüleriyle sosyal medyada büyük ilgi topladı. Hakemin futbolculuktan hakemliğe uzanan ilham verici yolculuğu, taraftarların tezahüratları arasında paylaşılan videosu ile dikkat çekti.

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı İstanbul bölgesi hakemlerinden Elif Karaarslan, amatör bir maçta çekilen videosunun sosyal medyada hızla yayılmasıyla gündeme oturdu. Taraftarların coşkulu tezahüratları sırasında sergilediği soğukkanlı ve pozitif tavır, izleyicilerde hayranlık uyandırdı.

HAKEM ELİF KARAARSLAN’IN VİDEOSU

Elif Karaarslan, görev aldığı bir amatör maç sırasında taraftarların, “Hakemle kalkan eller kırılsın” şeklindeki tezahüratlarına gülümseyerek cevap verdiği anların yer aldığı bir videoyla sosyal medyada viral oldu.

Hakem Elif Karaarslan videosu

Bu görüntüler, futbolseverler arasında hızla yayılarak Karaarslan’a olan ilgiyi artırdı. Genç hakemin doğal ve samimi tavırları, futbol dünyasında ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı​.

ELİF KARAARSLAN GÖRÜNTÜLERİ

Videoda, taraftarların yoğun desteği eşliğinde sahada görev yapan Elif Karaarslan, soğukkanlı duruşu ve mesleğine olan bağlılığı ile dikkat çekti.

Elif Karaarslan ifşa

Gülümsediği anlar ise sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı ve futbolseverler tarafından video yaklaşık 180 bin kişi tarafından beğenildi.

ELİF KARAARSLAN KİMDİR?

Bolu’da doğan Elif Karaarslan, futbola 7 yaşında mahalledeki kadın futbolculardan etkilenerek başladı. Beşiktaş Bayan Futbol Takımı’nda oynadığı dönemde sakatlanarak futbolculuk kariyeri son buldu. Ancak futboldan kopmak istemeyen Elif, izlediği bir kadın hakem videosundan etkilenerek hakem olma yoluna girdi.

Elif Karaarslan cinsel

Henüz 18 yaşındayken hakemliğe adım atan Karaarslan, aynı yıl Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ni kazandı ve buradan fakülte birincisi olarak mezun oldu​.

Elif Karaarslan cinsel ilişki

Bugün 24 yaşında olan Elif Karaarslan, hakemliğin yanı sıra yüksek lisans yaparak akademik kariyer hedefliyor.

GündemTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir