Arka Sokaklar gece yarısını geçince bitiyor - Haber Jet

Arka Sokaklar gece yarısını geçince bitiyor

19. sezonuyla ekrana gelen ve Türkiye'nin devam eden en uzun dizilerinden olan Arka Sokaklar cuma akşamları yeni bölümüyle ekrana geliyor. 20.00'de başlayan Arka Sokaklar gece yarısını geçince bitiyor.

Kanal D ekranlarının en popüler dizilerinden Arka Sokaklar dizisi 19. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Her cuma 20.00’de ekrana gelen Arka Sokaklar saat kaçta bitiyor belli oldu.

ARKA SOKAKLAR SAAT KAÇTA BİTİYOR?

19. sezonuyla Eylül ayında ekran macerasına devam etmeye başlayan Arka Sokaklar dizisi her Cuma Kanal D’de izleyicisiyle buluşuyor. Kanal D yayın akışına göre 20.00’de başlayan Arka Sokaklar gece yarısını geçince bitiyor.

Arka Sokaklar saat kaçta bitiyor

ARKA SOKAKLAR SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Cuma günleri 20.00’de başlayan Arka Sokaklar dizisi 00.15’te sona eriyor.

İlgili Haberler

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM

684. bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar son bölümünde Canan Müdür ile Mesut arasındaki gerilim sürüyor. Mesut bu konuyu Rıza Baba’yla tartışmaya karar veriyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile ve iş hayatlarını anlatan dizide ekibin başına ilginç olaylar geliyor.

Arka Sokaklar saat kaçta bitiyor

Oyuncu kadrosunda; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar, Burak Satıbol, Nazlı Tosunoğlu, Gaye Gürsel, Hülya Kalebayır, Kerimhan Duman, Furkan Göksel, Ecem Öz, Mustafa Efe Günay, Aslı Turan, Tolga Kandemir, Felicia Sağnak, Aslı Şimşek ve Orhan Alp bulunuyor.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir