Kerem Aktürkoğlu Kick'te canlı yayın yapıyor - Haber Jet

Kerem Aktürkoğlu Kick’te canlı yayın yapıyor

Benfica'da skorerliğiyle adından söz ettiren Kerem Aktürkoğlu Kick'te yayın açtı. Yayın başında soruları yanıtlayan Aktürkoğlu, Icardi ile aralarında sorun olup olmadığına dair pek çok konudan bahsetti. 46 bin kişinin yayınını izlediği Kerem Aktürkoğlu Kick'te canlı yayın yapıyor.

Benfica başarılı grafiğiyle adından söz ettiren Kerem Aktürkoğlu Kick’te yayın açtı. Yayın başında soruları yanıtlayan Aktürkoğlu, Icardi ile aralarında sorun olup olmadığına dair pek çok konudan bahsetti. 46 bin kişinin yayınını izlediği Kerem Aktürkoğlu Kick’te canlı yayın yapıyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU KİCK CANLI YAYINI

Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz’de başarılar imza atıyor. 5 maçta 4 gol, 2 asistlik katkı veren Aktürkoğlu adından söz ettiriyor.

Kerem Aktürkoğlu Kick canlı yayını izle

Kerem Aktürkoğlu, Kick hesabında canlı yayın açtı ve yayının başında takipçilerinin sorularını yanıtladı. Rigas-Galatasaray maçı hakkında konuşan Aktürkoğlu, “Galatasaray taraftarıyım. İnişler çıkışlar olabiliyor. Galatasaray her zaman bu süreçleri hızlı atlatan güçlü bir takımdır.” dedi. Icardi’nin veda mesajı paylaşmaması hakkında da konuşan Aktürkoğlu, aralarında bir sorun olmadığını ve geçen gün konuştuklarını ifade etti.

Kerem Aktürkoğlu Kick canlı yayını nerede

Anlık yayını 46 bin rekor izlenmeyle takip edilen Milli Futbolcu yayınında Valorant adlı oyunu arkadaşlarıyla oynamaya devam etti.

İlgili Haberler

Berat, Batuhan ve Ege isimli arkadaşlarıyla oyun oynadı. Berat isimli oyuncunun milli futbolcu Berat Özdemir olduğu ortaya çıktı.

KEREM AKTÜRKOĞLU KİCK HESABI

Kerem Aktürkoğlu, Kick hesabı kick.com/akturkoglu olarak geçiyor. Anlık 46 bin kişinin yayınını izlediği yıldız futbolcunun 39 bin takipçisi bulunuyor.

Kerem Aktürkoğlu Kick hesabı

KEREM AKTÜRKOĞLU KİCK HANGİ OYUNU OYNADI?

Kerem Aktürkoğlu Kick yayınında Valorant oynadı.

Kerem Aktürkoğlu Kick canlı yayını

SporMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir