Joker 2 ekim ayı sonuna kadar sinemalarda olacak - Haber Jet

Joker 2 ekim ayı sonuna kadar sinemalarda olacak

4 Ekim itibarıyla vizyona giren Joker 2 filmi, ilk filmin ardından uzun süredir bekleniyordu. 2019 yılında büyük beğeni toplayan ve başrol Joaquin Phoenix'e Oscar kazandıran Joker filminden sonra devam filminin nasıl olacağı ise merak konusuydu. Harley Quinn rolüyle Lady Gaga'nın da yer aldığı Joker 2 (Joker: Folie a Deux) ekim ayı sonuna kadar sinemalarda olacak.

Merakla beklenen Joker 2 filmi bugün vizyona girdi. Joker 2 ekim ayı sonuna kadar sinemalarda olacak. Vizyondan kalkmadan izleyin!

JOKER 2 NE ZAMANA KADAR SİNEMALARDA?

Başrollerinde Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın yer aldığı Joker 2 filmi bugün vizyona girdi. Joker: Folie a Deux ismiyle çıkan film, DC evreninin ikonik kötüsü Joker’i Arthur Fleck’in hayatını anlatıyor. Lady Gaga’nın Harley Quinn performansı ise merakla bekleniyor.

Joker 2 ne zamana kadar sinemalarda

JOKER 2 KONUSU NEDİR?

İlk filmin aksine müzikal şeklinde olacak olan Joker 2, ilk filmde işledi suçlardan yargılanmayı bekleyen Arthur Fleck’in Harley Quinn ile tanışmasıyla başlıyor. Akıl hastanesine kaldırılan Arthur Fleck namıdiğer Joker işlediği suçlardan sonra, en kötü suçluların olduğu psikiyatri kurumu Arkham Asylum’da kalmaya başlar.

İlgili Haberler

Joker 2 konusu nedir

Burada Joker olarak işlediği suçlardan yargılanmayı beklerken Harleen Quinzel ile tanışır ve bulduğu aşk ve müzikle birlikte olayları ele alıyor.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir