Karaağaç Destanı 23.55'te bitiyor - Haber Jet

Karaağaç Destanı 23.55’te bitiyor

2. sezonuyla ekrana gelen Karaağaç Destanı dizisi yeni sezonda kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl'ün oynadığı cuma akşamları ekrana gelen dizi Karaağaç Destanı 23.55'te bitiyor. TRT 1 yayın akışı dizinin başlangıç ve bitiş saatini veriyor.

TRT 1’in önemli yapımlarından Karaağaç Destanı 2. sezonuyla ekran macerasını sürdürüyor. Dönem dizisi olan ve Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesi ile Soğanlı Vadisi’nde çekilen dizi her cuma 20.00’de başlayıp 23.55’te sona eriyor.

KARAAĞAÇ DESTANI SAAT KAÇTA BİTİYOR?

TRT 1’de her cuma ekrana gelen ve izleyici tarafından oldukça sevilen Karaağaç Destanı 23.55’te bitiyor. Kayseri’nin özellikle Yeşilhisar İlçesi ve Soğanlı Vadisi’nde çekimleri gerçekleşiyor. Yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren’in oturduğu dizi, 1960’ler Anadolu’sunu ekrana taşıyor.

Karaağaç Destanı saat kaçta bitiyor

KARAAĞAÇ DESTANI KAÇTA BAŞLIYOR?

Karaağaç Destanı dizisi her cuma saat 20.00’de TRT 1’de başlıyor ve genellikle 23.55’te sona eriyor.

Hikayesiyle çok sevilen Karaağaç Destanı dizisinin son bölümünde, Celal Ağa, Asiye ve Naile’den hesap sormak için Durdu Ana’nın konağında bir oynadı.

İlgili Haberler

Karaağaç Destanı saat kaçta başlıyor

Celal, Asiye’yi konağa getirerek onunla daha derin bir yüzleşme planladı ancak Ömer’de Celal Ağa’nın haksızlıklarının bedelini ödemesi için delil arayışını sürdürdü. Ömer, Kadri’nin hayatta olduğunu öğrendi.

KARAAĞAÇ DESTANI YENİ OYUNCULARI

Erkan Bektaş, İpek Karapınar, Baran Bölükbaşı, Karaağaç Destanı dizisi kadrosuna katılan oyuncular oldu.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir