Ezgi Sütçü Ozan Ercan ile evli - Haber Jet

Ezgi Sütçü Ozan Ercan ile evli

TRT ekranlarında Maç Önü, Spor Merkezi, Gündem Futbol gibi programlardaki sunuculuğuyla tanınan Ezgi Sütçü özel hayatı merak ediliyor. Hayatı ve kariyeri gündem olan Ezgi Sütçü evli mi, boşandı mı konuları gündeme geliyor.

TRT ekranlarında sunduğu Sadece Sinema programıyla tanınan Ezgi Sütçü daha sonra TRT Spor’da çeşitli spor programlarında sunuculuk yaptı. Başarılı sunucunun kariyeri, özel hayatı ve biyografisi merak ediliyor.

EZGİ SÜTÇÜ EVLİ Mİ, BOŞANDI MI?

Ekim 2014 yılında Çevre Mühendisi Ozan Ercan ile nişanlanan ve evlenen Ezgi Sütçü’nün televizyonda ve sosyal medya hesaplarında Ercan soyadını kullanmaması boşandı mı iddialarını ortaya atılmasına neden oldu. Ancak Ezgi Sütçü’nün boşandığı yönünde bir açıklaması bulunmuyor. Ezgi Sütçü’nün Ozan Ercan ile evliliğinden Lena isimli bir kızı bulunmakta.

Ezgi Sütçü evli mi

EZGİ SÜTÇÜ KİMDİR?

1 Eylül 1987  Ankara’da doğan Ezgi Sütçü, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nü tamamladı. Mezun olur olmaz TRT’nin Spikerlik Sınavı’nı geçti. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde yüksek lisansını tamamladı.

“Sadece Sinema” programını ve TRT Haber kanalında sabah kuşağında yayınlanan “Günlük” programının kültür sanat köşesini, “Parola”yı sundu.

Ezgi Sütçü boşandı mı

Özellikle TRT ve TRT Spor ekranlarında Spor Sabahı, Spor Merkezi ve Gündem Futbol programlarıyla tanındı.

Çevre Mühendisi Ozan Ercan ile evlenerek Ercan soyadını alan Ezgi Sütçü Ercan’ın bu evlilikten Lena isimli de bir kızı bulunuyor.

EZGİ SÜTÇÜ KAÇ YAŞINDA?

1987 doğumlu Ezgi Sütçü 2024 yılı itibarıyla 37 yaşında.

Ezgi Sütçü eşinden neden boşandı

EZGİ SÜTÇÜ INSTAGRAM HESABI

Instagram hesabında 90 bin takipçisi bulunan Sütçü, sık sık günlük hayatından ve işinden kareler paylaşan ünlü sunucu @ezgistc kullanıcı adıyla bulunuyor.

TRT Spor spikeri Ezgi Sütçü kimdir

Ezgi Sütçü kimle evli çocuğu var mı

Ezgi Sütçü Ercan evli mi

SporMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir