Cem Garipoğlu kefensiz gömülmüş olabilir - Haber Jet

Cem Garipoğlu kefensiz gömülmüş olabilir

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasıyla birlikte DNA incelemeleri başlayacak. Yoğun güvenlik önlemleriyle açılan Garipoğlu'nun mezarında kafatası ve kemikler bulundu ancak kefenin olmadığı fark edildi.

Münevver Karabulut’u katlettikten 197 gün sonra teslim olan Cem Garipoğlu, cezaevinde kendini poşetle boğarak intihar etmişti. 2014 yılında öldükten sonra gerçekten ölüp ölmediği sürekli tartışmalara yol açmıştı.

CEM GARİPOĞLU KEFENSİZ Mİ GÖMÜLDÜ?

Münevver Karabulut’u öldüren Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasıyla birlikte mezardan kafatası ve kemiklerin çıktığı ancak kefenin bulunmadığı ortaya çıktı.

Otopsi raporunun trafik polisi tarafından hazırlandığı iddia edilen Garipoğlu’nun mezarının açılması ve adli tıpa götürülmesinin ardından Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir açıklamada bulundu.

cem garipoğlu kefeni neden yok

Epözdemir yaptığı açıklamada “Kemikler var, kafatası var. Ve kefen yok. Kefenin veya bir bezin olmamasını anlayamadım. 10 sene içerisinde kaybolmuş veya aşınmış olabilir mi? O çok rasyonel ve makul gelmiyor” dedi.

Fethi kabir işlemleri gerçekleştirilen Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun cesedi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. 11.31’de de Cem Garipoğlu’nun cesedi olduğu iddia edilen kemiklere ulaşıldı. Çok su alan bir bölgede olmaması nedeniyle incelemelerin sağlıklı ilerleyebileceğini söyleyen avukat Epözdemir, steril bez veya kefenin olmadığına dikkat çekti.

İlgili Haberler

cem garipoğlu kefensiz mi gömüldü

KEFENSİZ GÖMÜLMEK NE ANLAMA GELİYOR?

Cenazenin yıkanmasının ardından kefenlenerek gömülmesi gerekir.

İslam dininde cenazenin kefenlenmesi, Müslümanların üzerine farz-ı kifâyedir.

Bu nedenle kefensiz gömülmek dikkat çekmiştir.

kefensiz gömülmek ne demek ne anlama gelir

3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir