Beşiktaş Eintracht Frankfurt spikeri belli oldu - Haber Jet

Beşiktaş Eintracht Frankfurt spikeri belli oldu

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt'u konuk edecek. Kritik mücadelenin spikerliğini Onur Şahin yapacak ve maç TRT 1'den canlı yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan devam ediyor. İkinci hafta maçında Beşiktaş, güçlü rakibi Eintracht Frankfurt’u kendi sahasında ağırlayacak. 3 Ekim akşamı oynanacak bu önemli karşılaşmayı TRT 1 ekranlarından canlı olarak izleyebileceksiniz. Müsabakanın anlatımını ise spiker Onur Şahin yapacak.

BEŞİKTAŞ FRANKFURT MAÇI SPİKERİ KİM?

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki ikinci hafta karşılaşmasını anlatacak spiker belli oldu. Mücadele, spiker Onur Şahin’in anlatımıyla futbolseverlere ulaştırılacak.

Beşiktaş Frankfurt spikeri

Daha önce birçok önemli müsabakayı kendine has anlatım tarzı ile anlatan Onur Şahin, Beşiktaş’ın bu kritik maçında da izleyicilerle buluşacak.

BEŞİKTAŞ FRANKFURT MAÇINI KİM ANLATACAK?

Beşiktaş Eintracht Frankfurt maçı saat 22.00’den itibaren Onur Şahin’ın anlatımları ile ekranlara gelecek.

Beşiktaş maçı spikeri

İlgili Haberler

Maçın anlatım görevini üstlenecek Onur Şahin, futbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim. Özellikle Avrupa maçlarındaki başarılı anlatımları ile dikkat çeken Şahin, Beşiktaş Eintracht Frankfurt maçında da futbol heyecanını izleyicilere aktaracak.

BEŞİKTAŞ FRANKFURT HANGİ KANAL VERECEK?

Beşiktaş Eintracht Frankfurt maçı, Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak ve TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

BJK Frankfurt spikeri kim

İskoç hakem John Beaton’un yöneteceği bu zorlu mücadele, UEFA Avrupa Ligi’ndeki önemli maçlar arasında yer alıyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir