Rigas RFS Galatasaray spikeri belli oldu - Haber Jet

Rigas RFS Galatasaray spikeri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, Letonya temsilcisi RFS ile karşı karşıya gelecek. Maçın TRT 1'de yayınlanacağı açıklandı ve spiker Gökhan Abdik'in anlatımıyla ekranlara gelecek. Radyo yayını ise TRT Radyo 1'de Cüneyt Ersan’ın anlatımı ile yapılacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan bu akşam Galatasaray’ın Letonya temsilcisi Rigas Futbola Skola (RFS) ile oynayacağı mücadeleyle devam ediyor. Letonya’nın başkenti Riga’daki Daugava Stadı’nda oynanacak maç, saat 19.45’te başlayacak ve TRT 1’den canlı yayınlanacak. Maçın anlatımını futbolseverlerin yakından tanıdığı Gökhan Abdik yapacak.

RFS GALATASARAY MAÇI SPİKERİ KİM?

RFS Galatasaray maçının spiker mikrofonunda Gökhan Abdik olacak. Abdik, yıllardır futbol maçlarında yaptığı heyecanlı anlatımlarıyla tanınıyor.

RFS Galatasaray spikeri

Abdik, özellikle büyük maçlarda yaptığı ikonik gol anonslarıyla futbolseverlerin aklında yer edinmiş bir isim olarak bilinmektedir.

RFS GALATASARAY MAÇINI KİM ANLATACAK?

TRT 1’de yayınlanacak olan RFS Galatasaray maçının anlatımını spiker Gökhan Abdik yapacak. Radyo mikrofonunda farklı bir isim yer alacak.

Rigas Galatasaray spikeri

İlgili Haberler

RFS Galatasaray maçının radyo anlatımı ise TRT Radyo 1’de Cüneyt Ersan tarafından yapılacak. Ersan, radyo anlatımlarıyla bilinen deneyimli bir isim ve futbolseverler için sahadaki atmosferi etkili bir şekilde aktarma yeteneği ile tanınıyor.

Galatasaray maçın kim anlatıyor

RFS GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Karşılaşma, TRT 1 ekranlarında şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak. Ayrıca, dijital platform tabii üzerinden de izlenebilecek. Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamasındaki bu kritik mücadelesi, Türkiye’de geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilecek​.

Galatasaray maçı spikeri kim

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir