Van’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve saatleri belli oldu - Haber Jet

Van’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve saatleri belli oldu

VEDAŞ, 2 Ekim 2024 tarihinde Van’ın çeşitli ilçelerinde planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri olacağını duyurdu. Van son dakika elektrik kesintisi bilgilerine göre kesintiler, sabah 09:00 ile akşam 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Van’da 2 Ekim 2024 günü yapılacak olan planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, şehrin farklı ilçelerinde gün boyu elektrik kesintisi yaşanacak. VEDAŞ, vatandaşları olası aksaklıklara karşı uyardı.

VAN ELEKTRİK KESİNTİSİ

Van’da 2 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek planlı bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi yaşanacak.

Van elektrik kesintisi

Kesintiler, sabah 09:00’da başlayacak ve akşam 17:00’ye kadar devam edecek. Vatandaşların bu süre boyunca gerekli önlemleri alması önem arz ediyor.

GÜRPINAR ELEKTRİK KESİNTİSİ

Gürpınar ilçesine bağlı Bükçe, Dağseven, Dikbıyık, Geçerli, Kırkgeçit, Oğuldami, Özlüce ve Taşlıyazı mahallelerinde 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Bakım çalışmaları süresince bölgedeki enerji kesintisinin devam etmesi bekleniyor.

Van elektrik kesintisi son dakika

İlgili Haberler

TUŞBA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Tuşba ilçesindeki Akköprü, Beyüzümü ve İstasyon mahalleleri de aynı gün planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşayacak. 09:00’da başlayacak kesinti, akşam 17:00’ye kadar sürecek.

ERCİŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Erciş ilçesinde Gedikdibi Mahallesi’nde yapılacak bakım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi gerçekleşecek. Vatandaşların bu süreçte enerji hizmetinde aksaklık yaşamaması için VEDAŞ ekipleri çalışmaları hızla tamamlamaya çalışacak.

Van'da elektrik kesintisi

MURADİYE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Muradiye ilçesine bağlı Yukarı Argıt Mahallesi’nde de planlı elektrik kesintisi yapılacak. Kesinti saatleri yine 09:00 ile 17:00 arasında olacak.

İPEKYOLU ELEKTRİK KESİNTİSİ

İpekyolu ilçesinde Bostaniçi Mahallesi de bakım çalışmaları nedeniyle elektriksiz kalacak. Diğer bölgelerde olduğu gibi kesinti 09:00’da başlayıp 17:00’de sona erecek.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir