27 Ekim Kartal mitingi kademeli emeklilik için düzenleniyor - Haber Jet

27 Ekim Kartal mitingi kademeli emeklilik için düzenleniyor

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) tarafından düzenlenen Kademeli emeklilik mitingi İstanbul 27 Ekim Kartal mitingi olarak düzenleniyor. Kartal miting alanında saat 14.00'te düzenlenecek organizasyonun amacı 8 Eylül 1999 sonrası sigortalı olanların seslerini duyurmak için toplanıyor.

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) tarafından düzenlenen Kademeli emeklilik mitingi İstanbul 27 Ekim Kartal mitingi olarak düzenleniyor. Kartal miting alanında saat 14.00’te düzenlenecek organizasyonun amacı 8 Eylül 1999 sonrası sigortalı olanların seslerini duyurmak için toplanıyor.

27 EKİM KARTAL MİTİNGİ

Kademeli emeklilik mitingi 27 Ekim Kartal Mitingi İstanbul’da Kartal miting lanında saat 14.00’te gerçekleşecek.8 Eylül 1999 sonrası sigortalı olanların seslerini duyurmak için gerçekleşen İstanbul kademeli emeklilik mitingi afişlerinde,”8 Eylül 1999 öncesi sigortalı olanlar emekli, 9 Eylül 1999 sonrası olanlar 60 yaşına kadar bekliyor. Bu adaletsizliğe karşı sesimizi duyuralım!” sloganı yer alıyor.

Kademeli emeklilik 27 Ekim kartal mitingi

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) tarafından düzenlenen mitingiyle mağduriyet yaşadığını düşünen vatandaşların sesinin duyurmayı planlanıyor.

Kademeli emeklilik mitingi İstanbul ne zaman

KADEMELİ EMEKLİLİK İSTANBUL MİTİNGİ NE ZAMAN?

Kademeli emeklilik İstanbul mitingi 27 Ekim Kartal Mitingi olarak Kartal Miting alanında saat 14.00’te gerçekleşecek.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir