Güneş tutulması İstanbul depremini etkiler mi? - Haber Jet

Güneş tutulması İstanbul depremini etkiler mi?

Astrologlar, 2 Ekim Güneş tutulmasının dünya genelinde pek çok genel etkisi olabileceği gibi büyük depremleri tetikleyecek bir hat gündeme geldiğinden bahsetti. 2 Ekim Terazi burcu Güneş tutulması halkalı bir tutulma olduğu için bazı keskin etkiler yaratacağı düşünülüyor. Bu nedenle güneş tutulması İstanbul depremini etkileyip etkilemeyeceği gündeme geliyor.

Vindemiatrix ve Diadem yıldızlarının tetiklendiği 2 Ekim Terazi burcu Güneş tutulması halkalı tutulma olarak geçiyor. Astrologlar dünyada derin etkiler bırakacağına inandığı Güneş tutulmasının depremleri tetikleyeceği konusunda görüş bildirmesiyle Güneş tutulması İstanbul depremini etkiler mi sorusunu akıllara getiriyor.

GÜNEŞ TUTULMASI İSTANBUL DEPREMİNİ ETKİLER Mİ?

Akşam’a 2 Ekim Güneş tutulması hakkında yazan Astrolog Özlem Recep, tutulmanın etkileri arasında Amerika seçimlerini etkileyebileceği ve bu süreçlerin ardından önümüzdeki sene ve 3 yıl içerisinde iç karışıklıklara ya da savaş döngülerine açık bir döngünün içine girilebileceğinden bahsetti. Ayrıca Putin’in sağlık kontrolleri ve ABD’ye gerçekleşebilecek terör olaylarına karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyardı.

Astrolog Özlem Recep ise ülkemiz açısından ise korunduğumuz ancak savaş döngüleriyle ilgili bir sürece de açık olunabileceği ve askeri, politikacılar içerisinde açık bir sürece girilebileceğinden bahsetti.

Güneş tutulması İstanbul depremini etkiler mi?

Bununla birlikte ülkece hassas olduğumuz deprem konularına değinen Özlem Recep, büyük depremleri tetikleyen bir hat gündeme gelebilir ifadesinde bulundu.

GÜNEŞ TUTULMASI DEPREME YOL AÇAR MI?

Astrolog Özlem Recep’in açıklamaları Güneş tutulması İstanbul depremini etkiler mi sorusu akıllara geldi. Beklenen Marmara depreminin ne zaman gerçekleşeceğine dair varsayımlar astrologlar veya öngörü yapan bazı kimseler tarafından ortaya atılsa da herhangi bir gök olayının depremi etkileyip etkilemeyeceğine dair bilimsel kanıt bulunmuyor.

İlgili Haberler

Ay’ın Dünya ile Güneş arasına girmesi astronomik bir olay olmasının yanı sıra bu esnada meydana gelen yer çekim kuvveti, Dünya üzerinde hissedilir düzeyde bir etki yaratmayacağı konusunda görüş bildiriliyor.

Güneş tutulması İstanbul depremini etkiler mi

Bilimsel çalışmalar ikisi arasındaki bağlantıyı ortaya koymuyor ancak astrologlar daha önceki güneş tutulmalarında gerçekleşen depremleri ve tutulmanın etkilerini yorumlayarak deprem olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Güneş tutulması İstanbul depremini tetikler mi konusunda bilimsel bir açıklama yapılmadı.

Yaşam

Güneş tutulması İstanbul depremini etkiler mi?” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Feride Feride

    Her şeyden deprem payı çıkarıyorlar

    Yanıtla
  • Eylül Eylül

    Havalar normalden fazla ısınıp soğuduğunda deprem oluyormuş

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir