İmama tabure ile vuran şahıs yakalandı - Haber Jet

İmama tabure ile vuran şahıs yakalandı

Camide namaz kıldıran bir imam, cemaatin şaşkın bakışları arasında bir şahsın tabureli saldırısına uğradı. Cemaatin müdahalesiyle saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul’da henüz ismi açıklanmayan bir camide imam, namaz kıldırdığı esnada arkasından gelen bir saldırganın tabureyle yaptığı darbelere maruz kaldı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde saldırganın hızla etkisiz hale getirildiği görüldü.

CAMİDE İMAMA SALDIRI

Olay henüz adı açıklanmayan bir camide, cemaatin namaz kıldığı esnada meydana geldi.

İmama tabureyle vuran kim

Saldırgan, imamın arkasına geçip eline aldığı plastik tabureyle birdenbire imamın başına vurdu. Aldığı darbeyle sarsılan imam, namazını bozmadan devam etmeye çalıştı.

İmama tabure ile vuran kim

Saldırganın imama defalarca vurduğunu gören cemaat, büyük bir şaşkınlıkla namazı bırakıp durumu anlamaya çalıştı. Ancak şahsın saldırıya devam etmesi, cemaati harekete geçirdi.

İmama saldırı hangi camide

Bir anda ayağa kalkan cemaat, saldırganı etkisiz hale getirdi. Bazı cemaat üyelerinin, ellerine geçen vantilatör gibi çeşitli eşyalarla saldırgana müdahale ettiği anlar, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İMAMA TABURE İLE VURAN KİM?

Saldırının ardından olay yerine gelen güvenlik güçleri, saldırganı gözaltına aldı. Şahsın saldırı sebebi henüz bilinmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. İmamın sağlık durumunun iyi olduğu ve cemaatin hızlı müdahalesi sayesinde olayın daha fazla büyümeden önlendiği açıklandı.

İmama saldıran yakalandı mı

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir