Cem Garipoğlu'nun mezarı 3 Ekim Perşembe günü saat 11.00'de açılacak - Haber Jet

Cem Garipoğlu’nun mezarı 3 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de açılacak

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılıp açılmayacağı konuşulurken Karabulut ailesi avukatı Rezan Epözdemir, Garipoğlu'nun mezarına fethi kabir işlemi yapılacağını duyurdu. Cem Garipoğlu'nun mezarı 3 Ekim Perşembe günü saat 11.00'de açılacak.

Münevver Karabulut cinayeti sorumlusu Cem Garipoğlu’nun hapishanedeki ölümü üzerine iddialar tartışılmaya devam ediyor. Garipoğlu’nun mezarının açılmasına karar verilmesinin ardından fethi kabir işleminin gerçekleşeceği tarih ve saat belli oldu.

CEM GARİPOĞLU’NUN MEZARI NE ZAMAN AÇILACAK?

Cem Garipoğlu’nun mezarının açılacağı kesinleşmesinin ardından ne zaman açılacağı merak ediliyordu. Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Epözdemir, Cem Garipoğlu’nun mezarının 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 11’de açılacağını duyurdu.

Cem Garipoğlu'nun mezarı ne zaman açılacak

Epözdemir’in açıklaması:

Onlarca gazeteci ve basın mensubu arkadaşımız arıyor ve soruyor. Lüzumu üzerine açıklama yapma zarureti hasıl oldu. Cem Garipoğlu’nun fethi kabir işlemi 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 11:00’da gerçekleştirilecektir. Gereği kamuoyunun bilgilerine sunulur

CEM GARİPOĞLU NASIL ÖLDÜ?

Cem Garipoğlu işlediği cinayetten tam 197 gün sonra teslim olmuş ve 18 Kasım 2011 tarihinde mahkumiyet kararı almıştı.10 Ekim 2014 tarihinde Silivri’de cezasını çektiği 5 No’lu L Tipi Kapalı Cezaevi’nde bir ip ve poşet ile intihar ederek hayatına son verdi.

İlgili Haberler

Cem Garipoğlu nasıl öldü

Garipoğlu’nun ölümünden önceki görüntüleri de geçtiğimiz aylarda yayınlandı.

Cem Garipoğlu ölmeden önceki son görüntüleri

Ardında intihar notu bırakmayan Garipoğlu’nun intihar etmediği, cezaevindeki süreçte Çince öğrendiği ve gizlice Çin’e kaçırılarak orada yaşadığı iddia edildi.

Bu iddialar üzerine aile fethi kabir işlemi için başvurmuştu. Daha önceki talep reddedilmişti. Derken talebin Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kabul edildiğini duyuruldu.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir