Fenerbahçe Union SG maçı seyirci sayısı açıklandı - Haber Jet

Fenerbahçe Union SG maçı seyirci sayısı açıklandı

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Union Saint-Gilloise karşısında oynayacağı maçta tribünler büyük ölçüde dolu olacak. 40.991 biletin satıldığı karşılaşma için sadece 2.330 bilet satışta kaldı, böylece tribün doluluk oranı ,6'ya ulaştı.

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe, Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Ülker Stadı’nda oynanacak bu kritik karşılaşma için taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

FENERBAHÇE UNİON SG SEYİRCİ SAYISI

Bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe – Union Saint-Gilloise maçı için şu ana kadar 40.991 bilet satıldı.

Fenerbahçe maçı seyirci sayısı

Taraftarların yoğun ilgisiyle, %94,6 doluluk oranına ulaşan Ülker Stadyumu’nda sadece 2.330 bilet henüz alıcısını bulmadı. Maçta 40.991 kişinin tribünlerde olacağı kesinleşmiş durumda.

FENERBAHÇE UNİON SG SATILAN BİLET SAYISI

Biletler 23 Eylül’de öncelikli olarak kulüp üyelerine satışa sunulmuş, ardından 25 Eylül itibarıyla genel satışa açılmıştı. Fenerbahçe taraftarları, Union Saint-Gilloise ile oynanacak bu önemli karşılaşma için hızla biletleri tüketti.

FB Union SG seyirci sayısı

İlgili Haberler

Satışların sadece kulübün resmi bilet platformu Passo üzerinden yapıldığı belirtilirken, biletler transfere kapalı olarak satılmaktadır.

FENERBAHÇE UNİON SG MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Karşılaşma, Fenerbahçe’nin ev sahibi olduğu Ülker Stadı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saat 19:45’te oynanacak.

Fenerbahçe Union SG kaç bilet satıldı

Maçın hakemliğini Fransa Futbol Federasyonu’ndan Benoit Bastien yapacak. VAR sisteminin de uygulanacağı karşılaşma, UEFA Avrupa Ligi’nin ilk grup maçı olarak büyük önem taşıyor​.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir