Jahrein çomar ifadesi nedeniyle Elçin Sangu hakkında suç duyurusunda bulundu - Haber Jet

Jahrein çomar ifadesi nedeniyle Elçin Sangu hakkında suç duyurusunda bulundu

13 gündür "müstehcenlik" suçlamasıyla tutuklu bulunan Jahrein rumuzlu Ahmet Sonuç'un oyuncu Elçin Sangu'dan şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Jahrein'in Elçin Sangu'dan kendisine "çomar" dediği gerekçesiyle şikayetçi olduğu bilgisi yer alıyor.

Jahrein kendisine çomar diyen Elçin Sangu hakkında suç duyurusunda bulundu. Sangu, paylaştığı dilekçeyle olayı duyurdu.

JAHREİN ELÇİN SANGU HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Elçin Sangu sosyal medya hesabından yaptığı “Jahr…….shahash ahhhh beee hiç sekmez klasik” yorumuyla Jahrein rumuzlu Ahmet Sonuç’un kendisinden şikayetçi olduğu dilekçenin fotoğrafını paylaştı.

Jahrein Elçin Sangu'dan şikayetçi oldu

Sangu, paylaşımının ardından yaptığı bir paylaşımda oynadığı oyunun kapak fotoğrafıyla “şimdi oyunuma dönebilirim” paylaşımı yaptı.

Jahrein Elçin Sangu olayı ne

İlgili Haberler

JAHREİN ELÇİN SANGU OLAYI NE?

Geçtiğimiz aylarda Elçin Sangu X hesabı üzerinden “Nereye kayboldun” sorusuna cevap vererek Baldur’s Gate adlı oyunu oynadığını paylaştı. Sangu, sosyal medyada gündem olmasının ardından yeniden açıklama yapan ünlü oyuncu “Sadece çok oyun oynuyorum ve canım nasıl isterse, eğlenmek için öyle oynuyorum. Gamer’ım diyemem, demem. Oynamayı seviyorum, o kadar. Sakin…” dedi.

Jahrein Elçin Sangu olayı ne

Ardından Jahrein’in kendisi hakkında yorum yapmasının ardından “Tamam kral en çok sen oynuyorsun en iyi sensin tamam şahanesin tamam. Gamer’ın çomarına denk geldik” diye yanıt verdi.” dedi.

Jahrein rumuzlu Ahmet Sonuç, bunun üzerine kendisine çomar diyen Sangu hakkında şikayetçi oldu.

GündemMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir