Fenerbahçe Union SG maçı spikeri belli oldu - Haber Jet

Fenerbahçe Union SG maçı spikeri belli oldu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile yapacağı maçın spikeri Gökhan Abdik olarak açıklandı. Müsabaka TRT 1’den şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi macerasına bu akşam Ülker Stadı’nda başlıyor. Sarı-lacivertli ekip, Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise’yi ağırlayacak.

FENERBAHÇE UNİON SG MAÇINI KİM ANLATIYOR?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi eleme turlarında Lugano’yu geçtikten sonra Lille’e elenmiş ve Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi’nde devam etme hakkı kazanmıştı.

FB USG spikeri kim

Sarı-lacivertliler, bu sezon Avrupa Ligi grup aşamasındaki ilk maçına, kendi sahasında Belçika’nın Union Saint-Gilloise takımına karşı çıkacak.

Fenerbahçe maçı spikeri kim

Maç, 26 Eylül Perşembe günü saat 19.45’te başlayacak ve TRT 1’den spiker Gökhan Abdik’in anlatımları ile canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE UNİON SG SPİKERİ KİM?

Fenerbahçe Union SG maçı spikeri Gökhan Abdik oldu. Mücadele TRT 1’den şifresiz ve canlı yayınlanacak.

İlgili Haberler

Fenerbahçe maçını kim anlatıyor

Maçı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Yardımcıları Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu olurken, dördüncü hakem olarak Mathieu Vernice görev alacak.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçını kim anlatıyor, kim anlatacak

Fenerbahçe, son derbide Galatasaray’a 3-1 yenilerek moral kaybetmişti. Ancak bu Avrupa maçını kazanarak moral bulmayı hedefliyor. Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde, Fenerbahçe sahada eksik isimlerle yer alacak; Filip Kostiç, Oğuz Aydın, Bartuğ Elmaz ve Ryan Kent bu maçın kadrosunda yer almayacak.

FB maçı spikeri kim

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir