Bakan Danışmanı Prof. Dr. Erdal Baykan vefat etti - Haber Jet

Bakan Danışmanı Prof. Dr. Erdal Baykan vefat etti

Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı olarak görev yapan Prof. Dr. Erdal Baykan vefat ettiği duyuruldu. Prof. Dr. Erdal Baykan'ın ölüm nedeni bilinmezken cenaze namazının 26 Eylül Perşembe günü ikindi namazına müteakip Adana Kozan'da kılınacağı öğrenildi.

Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı olarak görev yapan Prof. Dr. Erdal Baykan hayatını kaybetti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik başsağlığı mesajı yayınladı.

ERDAL BAYKAN ÖLDÜ MÜ?

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Erdal Baykan, hayatını kaybetti. Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı olan Baykan’ın cenazesi 26 Eylül Perşembe günü ikindi namazına müteakiben memleketi Adana Kozan’da defnedilecek.

Erdal Baykan öldü mü

ERDAL BAYKAN NEDEN VEFAT ETTİ?

İlahiyat profesörü Erdal Baykan’ın vefat nedeni henüz bilinmiyor.

PROF. DR. ERDAL BAYKAN KİMDİR?

1969 yılında Adana Kozan’da doğan Erdal Baykan, ilk ve orta öğrenimini Kozan’da tamamladı. Endüstri Meslek Lisesi’ni tamamladıktan sonra girdiği Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 1990 yılında mezun oldu.

Erdal Baykan neden vefat etti

İlgili Haberler

1994’te Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri Din Eğitimi Bilim Dalı’nda Bilim Uzmanı, 1999’da ise Din Felsefesi Bilim Dalında doktorası tamamladı. 2011 yılında ise doçent oldu.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde uzun yıllar çalışırken aynı zamanda bölüm başkanlığı, dekan yardımcılığı ve rektör danışmanlığı görevlerini yürüttü.

Erdal Baykan neden öldü

Kültür ve Turizm Bakanlığında Bakan Danışmanı olarak görev alan Baykan, son olarak Mersin Üniversitesi İslami Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevini sürdürüyordu.

3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir