Kalpazan dizisi oyuncuları ve konusu ile dikkat çekiyor - Haber Jet

Kalpazan dizisi oyuncuları ve konusu ile dikkat çekiyor

Yeni sezonda Show TV'de ekrana gelecek olan Kalpazan dizisi oyuncuları ve konusu konuşuluyor. Tanıtım fragmanı yayınlanan dizi pazartesi akşamları ekrana geleceği belli olurken başrollerinde Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Şükran Ovalı yer alıyor. Kalpazan dizisi oyuncuları ve konusu ile dikkat çekiyor.

Başrollerinde Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal’ın yer aldığı Kalpazan dizisi oyuncuları ile yıldızlar geçidini aratmıyor. Tanıtım fragmanı yayınlanan dizinin pazartesi akşamları yayınlanacağı belli olurken dizi hakkında merak edilenlerde araştırılıyor.

KALPAZAN DİZİSİ OYUNCULARI

O3 Medya imzalı Kalpazan dizisinin oyuncu kadrosunda; Timuçin Esen, Şükran Ovalı, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz, Aslı İçözü, Sinan Arslan, Güler Göksun, Ali Seçkiner Alıcı, Osman Alkaş, Edip Zeydan, Asya Kasap, Çağla Naz Kargı yer alıyor.

Kalpazan dizisi oyuncuları
Kalpazan dizisi oyuncuları

KALPAZAN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgür’ün birlikte kaleme aldığı Kalpazan dizisi, Darphane’de sıradan bir memur olarak çalışan Adem (Timuçin Esen) namuslu bir adamdır. Oğlu Arda için yaptığı bir sürprizle hayatını altüst eder. Masum görünen bu hareketi, Adem’in hayatını kökünden değiştirecek ve geri dönülemez bir yola sokacaktır. İşini, eşi Canan’ı (Şükran Ovalı) ve hatta oğlunu kaybetme noktasına gelir.

Kalpazan dizisi konusu nedir

Adem’in karizmatik ama sahtekar olan kardeşi Kartal’ın (Çağlar Ertuğrul) hayatına girişi ile işler daha da çıkılmaz hale gelir. İki kardeş yasalara meydan okurken polis Ayşe (Deniz Baysal) ile yolları kesişir. Ayşe ile yolu kesişen Kartal’ın ona aşık olması ise hikayedeki dengeleri alt üst edecek.

Kalpazan dizisi güç ve servet peşinde bir ailenin düşeceği durumları anlatıyor.

Kalpazan dizisi ne zaman

KALPAZAN DİZİSİ NE ZAMAN?

Yayın tarihi belli olmayan Kalpazan dizisi yayınlanan tanıtım fragmanıyla paylaşan Gazeteci Birsen Altuntaş dizinin pazartesi akşamları ekrana geleceğini duyurdu. Dizi Show TV’de ekrana gelecek.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir