Galatasaray PAOK’u yenerse 450 bin euro para ödülü kazanacak - Haber Jet

Galatasaray PAOK’u yenerse 450 bin euro para ödülü kazanacak

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında PAOK ile karşı karşıya geliyor. Bu maçta galibiyet veya beraberlik durumunda ne kadar para ödülü kazanacağı da merak konusu oldu. İşte Galatasaray’ın PAOK’u yenmesi veya berabere kalması durumunda kazanacağı para ödülü...

Galatasaray, bu akşam UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk grup maçında Yunanistan’ın PAOK takımı ile karşılaşacak. Rams Park’ta oynanacak olan mücadele saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı izlenebilecek.

GALATASARAY PAOK’U YENERSE NE KADAR KAZANACAK?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında galibiyetle sahadan ayrılması durumunda, UEFA’dan 450 bin euro kazanacak. Avrupa Ligi’nde takımların her galibiyeti için bu miktarda bir ödül veriliyor.

Galatasaray PAOK'u yenerse ne kadar kazanacak, para ödülü  kaç para

Bu kazanç, kulübün mali dengesine katkıda bulunmakla kalmayıp, Avrupa’daki prestijini artırma fırsatı da sunuyor.

GALATASARAY PAOK’U YENERSE UEFA AVRUPA LİGİ GALİBİYET PARASI NE KADAR?

UEFA, sadece galibiyet ödülü vermekle kalmıyor, aynı zamanda her takımın turnuvada aldığı puanlara göre sıralama ödülleri de dağıtıyor.

İlgili Haberler

GS PAOK'u yenerse para ödülü UEFA Avrupa Ligi

Grup aşamasını lider tamamlayan ekipler, bu başarılarına bağlı olarak ekstra 600 bin euro ödül kazanıyor. Dolayısıyla Galatasaray, sadece PAOK karşısında kazanacağı 450 bin euro değil, ilerleyen süreçte de önemli ödüller için mücadele edecek. Finale adım adım ilerlerken bu paralar daha da artacak.

GALATASARAY PAOK İLE BERABERE KALIRSA NE KADAR KAZANACAK?

Eğer Galatasaray, PAOK karşısında galibiyet elde edemez ve maç berabere biterse, sarı-kırmızılı ekip UEFA’dan 150 bin euro’luk bir ödül kazanacak. Bu ödül, beraberlik durumlarında UEFA’nın verdiği standart bir rakam.

Galatasaray PAOK ile berabere kalırsa ne kadar kazanacak

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir