Yusuf Ziya Gümüşel son hali görüldü! Cezaevinde 53 kiloya düştü - Haber Jet

Yusuf Ziya Gümüşel son hali görüldü! Cezaevinde 53 kiloya düştü

6 yaşındaki kızını evlendiren Yusuf Ziya Gümüşel davası için karar çıktı. Kadir İstekli ve Hiranur Vakfı yöneticisi baba Yusuf Ziya Gümüşel'in yargılandığı HKG davasında son durum belli oldu.

Hiranur Vakfı Yöneticisi ve baba Yusuf Ziya Gümüşel’in kızını 6 yaşındayken Kadir İstekli ile evlendirmesinin yıllar sonra gün yüzüne çıkması sonrası başlayan davada cezalar kesinleşti. Kararın ardından Yusuf Ziya Gümüşel’in son hali de yayınlandı.

yusuf ziya gümüşel davası kararı nedir

HKG DAVASINDA YARGILANAN YUSUF ZİYA GÜMÜŞEL İÇİN KARAR ÇIKTI

Kızını 6 yaşındayken evlendirdiği iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra cezaevine gönderilen Hiranur Vakfı Yöneticisi Yusuf Ziya Gümüşel ve Kadir İstekli hakkında karar çıktı.

Evlendirme skandalına ilişkin davadaBaba Yusuf Ziya Gümüşel 18 yıl 9 ay ceza alırken Kadir İstekli 36 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Firari sanık anne Fatıma Gümüşel’in dosyasısı ise bu davadan ayrılıp hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

yusuf ziya gümüşel kaç yıl ceza aldı

YUSUF ZİYA GÜMÜŞEL SON HALİ

Cübbeli Ahmet Hoca’nın sağlık durumunun kötüye gittiğini söylediği Yusuf Ziya Gümüşel’in 50 kiloya kadar düştüğü fotoğraflar sosyal medyaya düştü.

Konuyla ilgili Ahmet Mahmut Ünlü Hoca’nın açıklaması şu şekilde, “Sağlık durumu çok kötüye giden, elli kiloya kadar düşen, geçen gün bayılıp düşerek alnı yarılan ve burnu iki yerden kırılan ve elimizdeki deliller muvacehesinde suçsuz olduğuna inandığım Yusuf Ziya Gümüşel Hocaefendi kardeşimize 18 sene 9 ay cezanın reva görülmesi İslam’a ve Kur’an şeri’atine muhalif olan bir yaptırımdır”.

İlgili Haberler

Yusuf Ziya Gümüşel’in son hali de paylaşıldı;

yusuf ziya gümüşel son hali

CÜBBELİ AHMET HOCA YUSUF ZİYA GÜMÜŞEL HAKKINDA KONUŞTU

Cübbeli Ahmet Hoca, 6 yaşındaki çocuğunu evlendirdiği kesinleşen ve 18 yıl 9 ay hapse mahkum edilen Yusuf Ziya Gümüşel hakkında, “Yusuf Hocaefendi’ye revâ görülen bu muamele korkarım üzerimize büyük bir musibetin çökmesine sebep olacaktır” dedi.

cübbeli ahmet yusuf ziya gümüşel için ne dedi

Cübbeli Ahmet Hoca, kızının kemik yaşının tespit edilmesi için yapılan başvurunun bile reddedildiğini ifade ederek, “Delilleri araştırmaktan bile istinkâf eden bazı insafsızların cevrine kurban giden hoca kardeşimiz hakkında verilen bu yanlış kararın Yargıtay’da düzeltilmesini, talep edildiği şekilde kızın kemik yaşının tespit edilmesini ve bu iftirayı kuranların teşhir edilmesini insaf ehli hâkimlerden bekler ve Cenab-ı Mevla’dan Hocaefendi kardeşimize sabr-u sebat ve sıhhat-u afiyet ve taze hayat bahşetmesini niyaz ederim” dedi.

yusuf ziya gümüşel son hali

3. SayfaGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir