Marketlerde bebek ürünlerinin içine nakit para bırakma akımı 'Çantayı hak etti' konuşuluyor - Haber Jet

Marketlerde bebek ürünlerinin içine nakit para bırakma akımı ‘Çantayı hak etti’ konuşuluyor

Yurt dışındaki marketlerde bebek ürünlerinin içine nakit para bırakma akımı konuşuluyor. "Çantayı hak etti" başlığıyla yayınlanan videoda çeşitli bebek ürünlerinin içine para saklanıyor. Tiktok'ta viral olan akımın hikayesi ise bir annenin 20 dolarlık bir çanta yerine bebeğine ürün almayı tercih etmesine dayanmakta.

Yurt dışındaki marketlerde bebek ürünlerinin içine nakit para bırakma akımı başladı. “Çantayı haketti” başlığıyla yayınlanan videoda çeşitli bebek ürünlerinin içine para saklanıyor.

MARKETLERDE BEBEK ÜRÜNLERİNİN İÇİNE PARA BIRAKMA AKIMI

Yabancı bir sosyal medya kullanıcısı marketleri gezerek bebek ürünlerinin içine nakit para sakladığı bir video paylaştı.

Videonun başlığını ise “She Deserved the Purse/Çantayı hak etti” başlığıyla paylaşan kullanıcı gördüğü bebek ürünlerinin içine 20’şer dolar bıraktı.

Kısa sürede akım haline gelen She deserved the Purse akımı ABD’de anneler, Target ve Walmart gibi büyük mağazalardan bebek ürünlerinin içine nakit para bırakıyor.

She deserved the bag Çantayı hak etti akımı

Akım, bir annenin 20 dolara satılan bir el çantasını iki yaşındaki bebeği için alması gereken bir bebek ürünü için vazgeçmesini paylaştığı bir video ile başladı.

İlgili Haberler

Denaesha Gonzales isimli TikTok kullanıcısı, nefes alma sesi ekleyerek paylaştığı 17 saniyelik videoda diğer annelerin sesini duyurması umuduyla bebek ürünlerinin arasına koyduğu 20 dolarlık gümüş renkli el çantasını paylaştı.

bebek ürünlerinin içine nakit para bırakma akımı

Gonzales’in videosunun ardından pek çok anne TikTok fenomeni, aldıkları hediye kartları veya nakit paraları bebek ürünlerinin içine yerleştirmeye başladı.

“She Deserved the Purse/Çantayı hak etti” trendine yorum yapan ve katılan pek kadın, annelerin sesinin duyurulduğunu ve daha destekleyici bir paylaşım alanına sahip olmalarını sağlamış gibi görünüyor.

Trend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir