Hakan Aran stajyer yazılım uzmanlığından genel müdürlüğe 34 yılda geldi - Haber Jet

Hakan Aran stajyer yazılım uzmanlığından genel müdürlüğe 34 yılda geldi

Geçtiğimiz günlerde Nike CEO'su Elliott Hill'in kariyer yolculuğu gündeme gelmişti. Onun ardından Türkiye'den de etkili bir kariyer yolculuğu paylaşıldı. Türkiye İş Bankası Genel Müdür'ü Hakan Aran'ın stajyer yazılım uzmanlığından genel müdürlüğe 34 yılda geldiği kariyer öyküsü gündeme geliyor.

Türkiye İş Bankası Genel Müdür’ü Hakan Aran’ın stajyer yazılım uzmanlığından genel müdürlüğe 34 yılda geldiği kariyer öyküsü gündeme geldi.

HAKAN ARAN 34 YILLIK İŞ BANKASI KARİYERİ

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, İş Bankası kariyerine 1990 yılında Stajyer Yazılım Uzman’ı olarak başladı. Stajyer olarak başladığı İş Bankası kariyerine 2021 yılında Genel Müdür olarak devam ediyor.

İş Bankası Genel Müdür kim

34 yıllık süren kariyer yolculuğunda aynı kurum içerisinde yükselerek kariyer basamaklarını tırmanan Aran’ın özgeçmişi, geçtiğimiz gün Nike’a 36 yıl önce stajyer olarak giren ve CEO olan Elliott Hill ile kıyaslandı.

Hakan Aran ne mezunu

HAKAN ARAN KİMDİR?

1968’de Antakya’da doğan Hakan Aran, 1990 yılında ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nü tamamladı. 2000-2001 yılları arasında Başkent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İşletme yüksek lisans programını tamamladı. 

İlgili Haberler

Hakan Aran kariyeri

Türkiye İş Bankası kariyerine 1990 yılında Stajyer Yazılım Uzmanı olarak başladı. 2005 yılında Yazılım Geliştirme Bölüm Müdürü, 2008 yılında Genel Müdür Yardımcısı ve son olarak 1 Nisan 2021 tarihinde Türkiye İş Bankası 17. Genel Müdürü oldu.

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran’ın kariyer yolculuğu sosyal medyada gündem oldu.

Hakan Aran kimdir

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir