Gladyatör 2, 13 Kasım 2024'te vizyona girecek - Haber Jet

Gladyatör 2, 13 Kasım 2024’te vizyona girecek

Başrollerinde Paul Mescal ve Denzel Washington'ın paylaştığı Gladyatör 2 vizyon tarihi belli oldu. 13 Kasım 2024 tarihinde vizyona girecek Gladyatör 2, devam filmiyle 24 yıl aradan sonra geri dönüyor. Ridley Scott imzalı film konusu ve oyuncularıyla dikkat çekiyor.

Başrollerinde Paul Mescal ve Denzel Washington’ın paylaştığı Gladyatör 2 vizyon tarihi belli oldu. 13 Kasım 2024 tarihinde vizyona girecek Gladyatör 2, devam filmiyle 24 yıl aradan sonra geri dönüyor. Ridley Scott imzalı film konusu ve oyuncularıyla dikkat çekiyor.

GLADYATÖR 2 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Gladyatör 2 13 Kasım 2024’te vizyona girecek. Ridley Scott’un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu Scarpa yazdı. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı filmde yıldızlar geçidi yaşanacak.

Gladyatör 2 ne zaman

GLADYATÖR 2 NEREDE İZLENİR?

13 Kasım 2024’te sinemalarda vizyona girecek Gladyatör 2 filmi  herhangi bir dijital platformda yayınlamayarak sinemada ekrana gelecek. Ancak Gladyatör filmi Amazon Prime Video üzerinden de izlenebilir.

Gladyatör 2 gelecek mi

İlgili Haberler

GLADYATÖR 2 RUSSEL CROWE VAR MI?

İlk filmin yıldızı olan ve Maximus karakterine hayat veren Russel Crowe, filmde yer almıyor.

GLADYATÖR  2 KAÇ DAKİKA?

156 dakikadır. 2 saat 30 dakikaya denk geliyor.

Gladiator 2 Russell Crowe var mı

GLADYATÖR 2 KONUSU NE?

Gladyatör 2, Lucilla’nın oğlu ve Commodus’un yeğeni Lucisus’un hikayesine dayanıyor. Maximus’un kahramanlık kariyerinden etkilenen Lucius, efsanevi bir gladyatör olmayı istemektedir. Devam filminde “Lucius karakterinin merkeze alındığı yeni bir Roma destanı” olarak vurgulanıyor.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir