IPTV maç açılmıyor hatası var ve izlenmiyor - Haber Jet

IPTV maç açılmıyor hatası var ve izlenmiyor

Yayıncı kuruluşların gelirinin düşüşüne neden olan kaçak yayınların artması nedeniyle TFF ve Bein Sports yeni bir yazılım geliştirerek IPTV izlenmelerini engelledi. Bu nedenle IPTV'den canlı yayın açılmıyor ve maç izlenmiyor.

Fenerbahçe Galatasaray maçını canlı iPTV’den izlemek isteyen vatandaşlar, bir sorunla karşı karşıya kaldı. Pek çok iPTV sağlayıcısı bir anda hatalarla karşı karşıya geldi.

fenerbahçe galatasaray maçı ipti açılmıyor hata veriyor

FENERBAHÇE GALATASARAY İPTV MAÇ AÇILMIYOR NEDEN?

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında gerçekleşen derbi karşılaşmasına dakikalar kala iPTV kullanıcıları sorunlarla karşı karşıya geldi. Sadece 4.1 saniye içinde tükenen biletleri alamayan vatandaşlar, iPTV ve kaçak yayınlara yöneldi. Fenerbahçe Galatasaray IPTV maçı TFF ve Bein Sports’un yeni denediği yöntem nedeniyle hatalar veriyor. Buradan izlemeyenler tek maç paketi satın alarak bu heyecanı yaşamaya devam edebilir.

fener galatasaray maçı IPTV neden açılmıyor hata veriyor

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI CANLI IPTV NEDEN İZLENMİYOR?

Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı iptv’den izlenemiyor. İki kıtanın derbisi olarak adlandırılan Fenerbahçe Galatasaray derbisi 401. kez gerçekleşiyor. Gün içinde IPTV kullanıcılarına uyarı geldi.

fb gs maçı IPTV izlenmiyor neden

Derbi maçına iPTV hamlesi sonrası ipte maç açılmıyor hatası ve izlenmiyor sorunu yaşanmaya başladı. Hollanda’dan satın alınan ‘Filigran teknolojisi’ ile kaçak yayınlar engellenmeye çalışılacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir