Hamza Cengiz Şen kim merak edildi! Sakaryaspor reklam sorumlusuymuş - Haber Jet

Hamza Cengiz Şen kim merak edildi! Sakaryaspor reklam sorumlusuymuş

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’in, kulübün Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Hamza Cengiz Şen tarafından darp edildiği iddiaları sonrası Hamza Cengiz Şen’in kim olduğu merak konusu oldu. Yaşanan bu olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’in darp edilmesiyle ilgili çıkan haberler sonrası gözler kulübün Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Hamza Cengiz Şen’e çevrildi.

HAMZA CENGİZ ŞEN KİMDİR?

20 Eylül 2024’te sosyal medyada paylaşılan bir video, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn’in kulüp yönetimindeki bir anlaşmazlık sonrası Hamza Cengiz Şen tarafından darp edildiğini ortaya çıkardı.

Videoda, Şen’in İn ile hararetli bir tartışma yaşadığı ve tehditkâr bir şekilde başkana seslendiği görülüyor. Şen, Başkan İn’e “İsim kullanmayacaksın. Artık basın açıklaması yok. Bu işler bitti.” gibi ifadelerle çıkışırken, İn’in sakin kalmaya çalıştığı ve “Bende kalp var” diyerek olayları yatıştırmaya çalıştığı duyuluyor.

Hamza Cengiz Şen kimdir

Olayın, Sakaryaspor’un 22 Eylül’de yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesi yaşanması dikkat çekici bulunurken, darp anları sosyal medyada büyük tepki topladı. İn’e tokat atan Şen’in, aynı zamanda kulüpte Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu olarak görev yaptığı öğrenildi.

Hamza Cengiz Şen

GündemSpor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir