Nike'ın yeni CEO'su Elliott Hill, 36 yıl önce stajyer olarak işe başladı - Haber Jet

Nike’ın yeni CEO’su Elliott Hill, 36 yıl önce stajyer olarak işe başladı

Dünyaca ünlü spor giyim markası Nike, üst düzey yöneticilerinde değişikliğe gitti. 2020 yılında CEO olan John Donahoe görevden ayrıldı ve yerine Elliott Hill geldi. Nike'ın yeni CEO'su Elliott Hill, 36 yıl önce stajyer olarak işe başladı.

Nike, üst düzey yöneticilerinde değişikliğe giderken yeni CEO’su 36 yıl önce stajyer olarak Nike’a giren Elliott Hill oldu. Kariyer geçmişi sosyal medyada gündem olan Hill’in kariyeri konuşuluyor.

NİKE’IN YENİ CEO’SU ELLİOTT HİLL

Patronlar Dünyası’nın haberine göre, 2014’ten beri Yönetim Kurulu’nda görev alan ve 2020 yılında CEO olarak atanan John Donahoe’nun emekliye ayrılacağı öğrenildi. Üst düzey yöneticilerde değişikliğe giden Nike’ın yeni CEO’su belli oldu.

Nike’ın yeni CEO’su Elliott Hill oldu. Hill, firmada 36 yıl önce stajyer olarak işe başladı ve kariyer basamaklarını tırmanarak bugüne geldi.

Nike'ın yeni CEO'su Elliott Hill kimdir

İlgili Haberler

1998 yılında stajyer olarak işe başlayan Hill, 2 sene boyunca bu pozisyonda görev almaya devam etti. Ardından farklı departmanlarda görev alarak Yönetim Kurulu’na kadar yükseldi.

Hill’in şirketin 39 milyar dolardan fazla büyümesine yardımcı olmaktan sorumlu olduğu ifade edilirken özgeçmişi ise sosyal medyada gündem oldu.

Nike'ın yeni CEO'su Elliott Hill

DünyaSpor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir