Transformers One Ekim ayı boyunca sinemalarda! Vizyondan kalkmadan izleyin - Haber Jet

Transformers One Ekim ayı boyunca sinemalarda! Vizyondan kalkmadan izleyin

Türkiye'de 20 Eylül Cuma günü vizyona giren Transformers One ,1986 bu yana serinin ilk uzun metrajlı animasyon filmi olma özelliği taşıyor. Erenine dair etkili bir köken hikayesi anlatan Transformers One Ekim ayı boyunca vizyonda kalacağı tahmin ediliyor. Serinin başlangıcı olacak filmi sinemada izlemek için acele etmenizi öneririz.

Optimus Prime ve Megatron’un düşman olmadan önce en iyi arkadaş oldukları ve Cybertron gezegenindeki maceralarının kökenine dair hikayeyi konu alan Transformes One filminin vizyonda kalacağı tarih merak ediliyor.

TRANSFORMERS ONE NE ZAMANA KADAR VİZYONDA?

Filmler genellikle 2 hafta ile 4 hafta arasında vizyonda kalırken son yıllarda çoğu filmin birkaç ay üst üste vizyonda kaldığı biliniyor.

20 Eylül 2024 Cuma günü vizyona giren Transformers One Ekim ayı boyunca sinemalarda olacağı kesinleşti. Vizyondan kalkmadan serinin can alıcı ve 1986’dan bu yana ilk olan animasyon filmini kaçırmamanızı öneriyoruz.

Transformers One ne zamana kadar vizyonda

İlgili Haberler

TRANSFORMERS ONE KAÇ DAKİKA SÜRÜYOR?

Transformers One 1 saat 44 dakika (104 dakika) sürüyor. Optimus Prime ve Megatron’un dost olduğu, anlatılmamış köken hikayesini konu alan animasyon filmi yayınlanan ön izlemelerde 3,36 milyon dolar hasılat elde etti.

Transformers One kaç dakika sürüyor

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir