Leyla Güzide anne rolünü Zeyno Eracar canlandırıyor - Haber Jet

Leyla Güzide anne rolünü Zeyno Eracar canlandırıyor

Leyla dizisi 3. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanırken dizinin oyuncuları da gündeme geliyor. Dizide Leyla Güzide anneyi Zeyno Eracar canlandırıyor. Zeyno Eracar son olarak Yargı dizisinde Ceylin'in annesi Gül karakterini canlandırmıştı.

Başrollerinde Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri’nin olduğu Leyla Güzide anne rolünü Zeyno Eracar canlandırıyor.

LEYLA GÜZİDE ANNE KİM?

Leyla Güzide anneyi Zeyno Eracar canlandırıyor. Leyla dizisinde Güzide, çöplük dünyasının merhametli annesi olarak karşımıza çıkıyor. Evinde yaşayan çocuklar çöplüğün şanslıları olarak görülür. Her çocuğu kendi evladı gibi sahiplenir ve onları korur. Hikayenin kara kutusu olarak görülen Güzide kimsenin bilmediği sırları bilmekte.

Leyla Güzide anne kim

ZEYNO ERACAR KİMDİR, ASLEN NERELİ?

15 Aralık 1970 yılında doğan Zeyno Eracar, oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan Eracar, oyuncu kimliğinin yanında ünlü bir seslendirme sanatçısıdır.

Kaygısızlar, Çiçek Taksi, Zerda, İki Aile, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizileriyle geniş kitlelerce tanındı.

Zeyno Eracar kimdir

Oynadığı diziler:

Çiçek Taksi, Tatlı Kaçıklar, Kaygısızlar, Zerda, 24 Saat, Naciye’yi Kim Sevmez, İki Aile, Fesupanallah, Cesaretin Var Mı Aşka, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Bana Artık Hicran De, Zeyrek ile Çeyrek, Kara Sevda, Nefes Nefese, Benim Adım Melek, Yargı

Oynadığı filmler:

İlgili Haberler

Hürkuş: Göklerdeki Kahraman, Nasipse Olur, Bayi Toplantısı, Sardunya

Zeyno Eracar çocuğu var mı

ZEYNO ERACAR’IN ÇOCUĞU VAR MI?

Eşinin kim olduğu bilinmese de Derin isminde bir oğlu var.

ZEYNO ERACAR KİMLERİ SESLENDİRDİ?

Seslendirme sanatçılığı yapan Eracar bu zamana kadar, Lucy Liu, Catherine Zeta-Jones, Susan Sarandon, Marisa Tomei, Patricia Arquette, Angelina Jolie, Jodie Foster ve Meryl Streep gibi pek çok dünyaca ünlü oyuncuyu seslendirdi.

Zeyno Eracar aslen nereli

Zeyno Eracar kimleri seslendirdi

Zeyno Eracar oynadığı diziler

Film DiziBiyografiMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir