Instagram profiline kimlerin baktığını anlama yolları - Haber Jet

Instagram profiline kimlerin baktığını anlama yolları

Sosyal medya kullanıcılarının en çok merak ettiği konulardan birisi profillerine kimin baktığını öğrenmek. Instagram profilime kim baktı sorusu ile Instagram profiline bakanları bulma konusunda dikkat edilecekler gündeme geliyor.

Görsel temelli paylaşımları nedeniyle Instagram profilleri biri hakkında fikir edinmek için en sık ziyaret edilen uygulamalardan. Bu nedenle Instagram profiline kimin baktığı ise merak konusu oluyor.

INSTAGRAM PROFİLİME KİM BAKTI?

Instagram profilime kim baktı sorusu popüler konular arasında. Kimin profiline baktığı, hikayelerinize bakıp bakmadığı kullanıcıların en merak ettiği konular oluyor.

Instagram bu konuda resmi bir destek sunmuyor ancak App Store ya da Google Play Store’da profilinize kimin baktığını gösteren uygulamalar yer alıyor.

Ancak bu uygulamalar kişisel verilerinizi ve hesabınızın çalınmasına ve bir daha erişememenize neden olabiliyor.

Instagram profilime kim baktı

Birinin profilinize baktığını anlamanın en kolay ve güvenilir yolu hikayeler özelliğini kullanmak. Son 24 saat içerisinde yaptığınız hikaye(story) paylaşımını kimlerin görüntülediğine göz atabilirsiniz.

Instagram’da sabitli hikayelere kimlerin baktığı paylaşımdan 24 saat sonra görülmüyor. Burada paylaşabileceğimiz en önemli hile ise son 24 saatte paylaştığınız hikayeyi sabitli hikayelerinizden birinin sonuna eklemek.

İlgili Haberler

Böylece profilinize girip sabitli hikayelerinize bakan kişi son olarak hala paylaşımda olan hikayenizi görerek hikayenize bakanlar listesinde görünecek.

Ancak iyi bir “stalker” bu konularda oldukça dikkatli olacaktır. Hikayenize baktıktan sonra sizi 24 süreyle engellerse profiline bakıp bakmadığını fark etmeyeceksiniz.

Instagram profilime kim baktı nasıl görebilirim

INSTAGRAM PROFİLİME KİM BAKTI GERÇEK Mİ?

Instagram profilime kim baktı uygulamaları oldukça popüler ancak uygulamaların birçoğu hesabınızın çalınmasına ve erişilmesine izin vermiyor. Instagram’ın ise profilinize kimin baktığını tespit etmenizi sağlayacak bir uygulaması bulunmuyor.

Instagram profilime kim baktı uygulamaları gerçek mi

INSTAGRAM PROFİLİNE BAKTIĞIM KİŞİ BUNU ANLAYABİLİR Mİ?

Bir kullanıcının profilini arattığınızda veya profil sayfasını ziyaret ettiğinizde bunu bildiren bir özellik bulunmuyor. Profiline baktığınız kişi bunu anlayamaz.

YaşamTeknoloji

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir