Döner oyunu Döner Efsanesi App Store ve Play Store'da indirilebilir - Haber Jet

Döner oyunu Döner Efsanesi App Store ve Play Store’da indirilebilir

X'te gündem olan döner oyununun oynandığı bir video gündem oldu. Hızlı bir şekilde döner servisi yapılan döner oyununun adının Döner Efsanesi olduğu öğrenildi. Döner Efsanesi App Store ve Play Store'da indirilebilir. App Store'da Şavurma Efsanesi olarak da geçiyor.

X’te gündem olan döner oyununun oynandığı bir video gündem oldu. Hızlı bir şekilde döner servisi yapılan döner oyununun adının Döner Efsanesi olduğu öğrenildi. Döner Efsanesi App Store ve Play Store’dan indirilebilir. App Store’da Şavurma Efsanesi olarak da geçiyor.

X’TE GÜNDEM OLAN DÖNER OYUNU ADI NE?

X’te gündem olan “döner oyunu”nun adı merak ediliyor. Hızlı bir şekilde gelen müşterilere kesilen dönerlerin dürüm yapılarak servis edildiği oyunun adı Döner Efsanesi veya bir diğer adı Şavurma Efsanesi olarak geçmekte.

Döner Efsanesi App Store'da var mı

DÖNER EFSANESİ OYUNU APP STORE’DA VAR MI?

App Store’da arama çubuğuna Döner Efsanesi yazıldığında Şavurma Efsanesi adlı oyun çıkıyor. Bu oyun Döner Efsanesi ile aynı oyundur. Arap kökenli Eyad Al Shafei’nin geliştiricisi olduğu oyun İngilizce Shawarma Legend olarak geçiyor. iOS işletim sistemine sahip olan iPhone ve iPad’lere Döner Efsanesi oyunu indirilebiliyor.

İlgili Haberler

Döner Efsanesi Play Store'da var mı

DÖNER EFSANESİ OYUNU PLAY STORE’DA VAR MI?

Döner Efsanesi oyunu Google Play Store’da bulunuyor. Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletlere Döner Efsanesi oyunu indirilebiliyor.

Oyun

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir