Özdemir Bayraktar bursu son başvuru tarihi 25 Eylül - Haber Jet

Özdemir Bayraktar bursu son başvuru tarihi 25 Eylül

Selçuk Bayraktar 5000 gencin eğitimine katkı sağlamak amacıyla başlattığı Özdemir Bayraktar bursunu başvurularının başladığını duyurdu. 25 Eylül'e kadar devam edecek burs başvuruları 4 ay kategoride; Eğitim Destek Burs Programı, Yükselen Yıldız Burs Programı, Sen Geleceksin Burs Programı ve Eğitmen Mentor Burs Programı'ndan oluşuyor. T3 Vakfı bursu miktarı, süresi detayları belli oldu.

T3 Vakfı bursları pek çok öğreniciye maddi desteğin yanında çeşitli özel eğitim destekleriyle de yardımcı oluyor. Özdemir Bayraktar bursu başvuruları geçtiğimiz günlerde başladı. Son başvuru tarihi ise 25 Eylül olarak belirlendi.

ÖZDEMİR BAYRAKTAR BURSU SON BAŞVURU TARİHİ

Başvuruları başlayan Özdemir Bayraktar bursu son başvuru tarihi 25 Eylül olarak duyuruldu.

ÖZDEMİR BAYRAKTAR BURSU NEDİR?

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) toplam 5 bin öğrenciye Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı kapsamında burs verecek.

Bu kapsamda Eğitim Destek Burs Programı, Yükselen Yıldız Burs Programı, Sen Geleceksin Burs Programı ve Eğitmen Mentor Burs Programı 4 farklı destek burs başvuruları açıldı.

Özdemir Bayraktar bursu nedir

ÖZDEMİR BAYRAKTAR BURSU KİME VERİLİR?

Özdemir Bayraktar bursu, ortaokul, lise, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine veriliyor. Buna göre 4 ayrı programdan;

Yükselen Yıldız Burs Programı’na İstanbul genelinde lisans ve lisansüstü öğrencileri,

Sen Geleceksin Burs Programı’na Türkiye genelinde tüm üniversitelerin hazırlık, 1. Sınıf, 2. Sınıf, 3. Sınıf ve 4. Sınıf öğrencileri,

İlgili Haberler

Eğitim Desteği Burs Programı’na 81 ildeki ortaokul, lise veya üniversitelerde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencileri,

Eğitmen Mentor Burs Programı’na ise 81 ildeki üniversitelerin mühendislik, PDR, Psikoloji, Sosyoloji, BÖTE ağırlıklı bölümlerde eğitim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri başvurabiliyor.

Özdemir Bayraktar bursu kimlere verilir

T3 VAKFI BURSU NE KADAR, KAÇ TL?

Yükselen Yıldız Burs Programı, 100 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 5.000 TL burs sağlanacak. 4 aşamadan oluşacak başvurularda öncelikle ön başvuru alınacak ardından sırasıyla (geçilmesi halinde) canlı video mülakat, vaka mülakatı ve yönetici mülakatı yapılacak.

Sen Geleceksin Burs Programı, 300 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 5.000 TL burs sağlanacak. Başvuru sonrasında video mülakat ve geçilmesi halinde yüz yüze mülakat yapılıyor.

Eğitim Desteği Burs Programı, 3.880 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 3.000 TL burs sağlanacak. Başvuru ve belge beyanının ardından sonuçlar açıklanacak.

Eğitmen Mentor Burs Programı, 720 öğrenciye 12 ay boyunca aylık 5.000 TL burs sağlanacak. Ön başvurunun ardından sırasıyla genel yetenek testi, video mülakat ve panel mülakat aşamalarından oluşuyor.

Eğitim

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir