Enes Batur sevgilisi Zelal ayrıldı haberleri gerçeği yansıtmıyor - Haber Jet

Enes Batur sevgilisi Zelal ayrıldı haberleri gerçeği yansıtmıyor

Enes Batur bir süredir yayıncı Zelal Işıl Özdemir ile sevgili. Zelal Işıl Özdemir'in çektiği TikTok videolarıyla sık sık gündeme gelen çift hakkında Enes Batur sevgilisi Zelal ayrıldı mı iddiaları gündeme gelse de çiftin hala birlikte olduğu biliniyor.

Enes Batur bir süredir yayıncı Zelal Işıl Özdemir ile sevgili. Zelal Işıl Özdemir’in çektiği TikTok videolarıyla sık sık gündeme gelen çift hakkında Enes Batur sevgilisi Zelal ayrıldı mı iddiaları gündeme gelse de çiftin hala birlikte olduğu biliniyor.

ENES BATUR SEVGİLİSİ ZELAL AYRILDI MI?

Enes Batur sevgilisi Zelal ayrıldı mı haberleri gerçeği yansıtmıyor. Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir bir süredir gözlerden uzak ilişkileriyle gündeme geliyor. Son olarak temmuz ayında geçirdikleri bir kazayla gündeme gelen çift Zelal Işıl Özdemir’in TikTok paylaşımlarında takipçileriyle iletişime geçiyor.

TikTok kullanıcıları ikiliden bir süre video gelmeyince ayrıldılar mı haberlerine akıllara getirse de Zelal Işıl Özdemir, Enes Batur ile video attı.

Enes Batur sevgilisi Zelal ayrıldı mı

ZELAL VE ENES BATUR SEVGİLİ Mİ?

Twitch ve Kick’te yayıncı olan Zelal Işıl Özdemir ve Enes Batur geçtiğimiz yıldan beri sevgililer.

İlgili Haberler

ENES BATUR SEVGİLİSİ ZELAL INSTAGRAM

Enes Batur sevgilisi Zelal Işıl Özdemir bir süredir Instagram hesabını dondurmuş durumda. Bu nedenle TikTok üzerinden @zelderler kullanıcı adıyla paylaşımlarını yapıyor.

Enes Batur sevgilisi Zelal ayrıldı mı

ZELAL IŞIL ÖZDEMİR KİMDİR?

Enes Batur’un sevgilisi Zelal Işıl Özdemir, Twitch ve Kick platformunda “Zelderler” adıyla tanınan genç Türk yayıncı olarak biliniyor. Samimi ve içten tavırlarıyla geniş kitlelere hitap eden Zelal, yayınlarında FPS oyunlarından Counter-Strike ve Valorant gibi oyunlar oynuyor.

Enes Batur Zelal Işıl Özdemir ayrıldı mı

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir