Salim Güran ve Galip Ensarioğlu'nun fotoğrafı ortaya çıktı - Haber Jet

Salim Güran ve Galip Ensarioğlu’nun fotoğrafı ortaya çıktı

Diyarbakır'da canice öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında son durum anbean takip edilirken tutuklu amca Salim Güran ve Galip Ensarioğlu'nun fotoğrafı olduğu iddia edilen görüntü sosyal medyada gündem oldu. Amca Güran'ın AK Parti Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu ile olan fotoğrafına açıklama geldi.

8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasında tutuklanan amca Salim Güran’ın AK Parti Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu ile fotoğrafı ortaya çıktı.

SALİM GÜRAN VE GALİP ENSARİOĞLU’NUN FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Diyarbakır Bağlar İlçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran cinayeti soruşturması devam ederken tutuklu amca Salih Güran’ın AK Parti Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu ile çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Ensarioğlu, Narin’i arama süreci devam ederken katıldığı bir canlı yayında “Bizlerin bazen bilmediği, bazen bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile bizim dostlarımız” demişti. Ensarioğlu sözlerinin gündem olmasının ardından açıklamasının çarpıtıldığını söylemişti.

Bugün ise “Salim Güran ve Ensarioğlu aynı karede” gibi çeşitli paylaşımlar yapılarak Meclis’ten olduğu belirtilen bir fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Salim Güran ve Galip Ensarioğlu fotoğrafı ne zaman çekildi

GALİP ENSARİOĞLU’NDAN SALİM GÜRAN’LA FOTOĞRAF AÇIKLAMASI

Diken’e konuşan AK Parti Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu’nun önce fotoğrafta amca Salim Güran’ın olmadığını iddia ettiği ifade edildi.

Ensarioğlu’nun “Fotoğrafta ben netim diğerleri bulanık. Basın, sosyal medya, kafayı yemiş bir sürü adam ne yapmaya çalışıyor?” açıklamasında bulundu.

Fotoğrafın ne zaman çekildiğini hatırlamadığını ve bahsedilen karede iki kişiyi tanıdığını söyleyerek Dicle Belediye Başkanı ve büyükşehirde daire başkanı olduğunu, diğerlerini ise tanımadığını ama Salim Güran’ın kesin olarak karede olmadığı açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler

Salim Güran ve Galip Ensarioğlu fotoğrafı gerçek mi

Diken’de yer alan habere göre, Ensarioğlu’nun kendisine fotoğrafların Facebook hesabında paylaşılmış ve Meclis’teki ziyaretçiler arasında Salim Güran’ın da olduğunun aktarılması üzerine Ensarioğlu, Facebook hesabını kendisinin yönetmediğini söylese de fotoğrafların aynısı X ve Instagram hesaplarında yine Salim Güran’ın adının geçtiği açıklamalarla paylaşıldığı kaydedildi.

Salim Güran’ın kendisini ziyaret edip etmediğini sorusuna ise hatırlamadığını ama aileyi tanıdığını söyleyerek bir aile üyesininde şu anda İYİ Parti il başkan yardımcısı olduğunu belirterek “‘Kızın 20 yıl önce ölen dedesi dostum’ demişim, bu kabahat mi?” dediği öğrenildi.

SALİM GÜRAN VE GALİP ENSARİOĞLU’NUN FOTOĞRAFI GERÇEK Mİ?

Salim Güran ve Galip Ensarioğlu’nun fotoğrafının, Ensarioğlu’nun Instagram hesabında yer alan bilgilere göre geçtiğimiz yıl Meclis ziyaretinde çekilen bir fotoğraf olduğu ortaya çıktı.

Salim Güran ve Galip Ensarioğlu fotoğrafı ne zaman çekildi

SALİM GÜRAN VE GALİP ENSARİOĞLU FOTOĞRAFI NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Salim Güran ve Galip Ensarioğlu fotoğrafı, 27 Aralık 2023 tarihinde bir Meclis ziyaretinde çekilen fotoğraf olduğu ortaya çıktı. Instagram’da yer alan gönderinin Facebook ve X (Twitter) sosyal medya hesaplarında kaydedildiği görülmekte.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir