Hazal Kaya boşandığına dair haberler gerçeği yansıtmıyor - Haber Jet

Hazal Kaya boşandığına dair haberler gerçeği yansıtmıyor

Ali Atay ile 2019'da evlenen Hazal Kaya boşandı mı haberleri gündeme geliyor. Son olarak Edis konserinde danslarıyla ve verdiği kilolarla gündem olan Hazal Kaya boşandığına dair haberler gerçeği yansıtmıyor.

Ali Atay ile 2019’da evlenen Hazal Kaya boşandı mı haberleri gündeme geliyor. Son olarak Edis konserinde ve kulisteki danslarıyla gündem olan Hazal Kaya boşandığına dair haberler gerçeği yansıtmıyor.

HAZAL KAYA BOŞANDI MI?

Hazal Kaya’nın boşandı mı sorusu gündeme geldi. Geçtiğimiz akşam Edis’in Harbiye konserine katılan ve danslarıyla geceye damga vuran Kaya’nın görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Hazal Kaya geceye yalnız katılırken eşi ünlü oyuncu ve yönetmen Ali Atay’la boşandığı haberleri gerçeği yansıtmıyor.

Hazal Kaya boşandı mı

HAZAL KAYA NASIL ZAYIFLADI?

Son dönemde verdiği kilolar ve fit görünümüyle de dikkat çeken Hazal Kaya, kilo verme sırrını paylaştı.

Kaya, hipoglisemi rahatsızlığı nedeniyle beslenmesine dikkat ettiği biliniyor. Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin galasında verdiği kilolarla alakalı soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, sağlık sorunları nedeniyle yaşadığı zorluklardan ve bu süreci yönetmeği öğrendiğinden bahsetti.

İlgili Haberler

Hazal Kaya nasıl zayıfladı

Düzenli yürüyüş yaptığını söyleyen Kaya, un ve unlu gıdaları hayatından çıkardığını söyleyerek diyet yapmadan kilo verdiğini açıkladı.

HAZAL KAYA KAÇ KİLO VERDİ?

Un ve unlu gıdaları ve şekeri hayatından çıkaran Hazal Kaya 11 kilo verdi.

Magazin

Hazal Kaya boşandığına dair haberler gerçeği yansıtmıyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Mert Yazıcı Mert Yazıcı

    Hazal kayanın evliliği çok güzel

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir