Real Madrid Stuttgart maçı Tabii Spor’dan canlı yayınlanıyor - Haber Jet

Real Madrid Stuttgart maçı Tabii Spor’dan canlı yayınlanıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan bu akşam başlıyor! Real Madrid, Stuttgart'ı konuk ederken, mücadele Tabii Spor’dan canlı yayınlanacak. Premium üyeler, maç keyfini reklamsız ve en yüksek kalitede yaşayabilecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2024-2025 sezonu bu akşam itibarıyla resmen başlıyor. İspanyol dev Real Madrid, Almanya temsilcisi Stuttgart ile karşı karşıya gelecek

TABİİ SPOR REAL MADRİD MAÇI CANLI İZLE

Avrupa futbolunun zirvesi olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu yıl maçlar lig usulü oynanıyor. Real Madrid, bu formatta ilk sınavını Stuttgart karşısında verecek.

Tabii Spor canlı izle

Teknik direktör Carlo Ancelotti’nin ekibi, ligin ilk 8 sırasına girip doğrudan son 16 turuna yükselmek istiyor. Real Madrid’in kadrosunda Kylian Mbappe, Vinicius Jr ve Jude Bellingham gibi yıldızlar yer alırken, Arda Güler bu maçta yedekler arasında.

Real Madrid Stuttgart nerede izlenir

Tabii Spor canlı izlemek için Tabii’nin resmi internet sitesi üzerinden premium üyelik oluşturabilirsiniz. Tabii premium üyeliği ile Tabii Spor canlı yayını izlenebilmektedir.

Real Madrid Stuttgart maçını veren yabancı kanallar

REAL MADRİD STUTTGART NEREDE İZLENİR?

Real Madrid Stuttgart maçı, Türkiye’nin dijital platformu Tabii Spor’dan canlı yayınlanacak.

İlgili Haberler

Real Madrid Stuttgart kaçak izle

Real Madrid Stuttgart maçını reklamsız izlemek ve UEFA’nın tüm lig maçlarının tadını çıkarmak isteyenler için Tabii’nin Premium üyeliği 99 TL aylık abonelik ücretiyle sunuluyor. Üyeler, canlı yayını geri alma, çevrimdışı izleme ve en yüksek görüntü kalitesi gibi ayrıcalıklardan faydalanabilecekler.

Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı kaçak yayın linki/link

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI HANGİ KANALDA?

Tabii platformu, Türkiye’de futbol tutkunları için UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını takip edebileceği önemli bir adres haline geldi. Maçlar bazıları, ayrıca TRT 1 ve diğer kanallardan şifresiz olarak da yayınlanacak.

Tabii Spor Real Madrid maçı canlı izle

REAL MADRİD ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NEREDEN İZLENİR?

Real Madrid – Stuttgart karşılaşması saat 22:00’de başlarken, maçın hakemi Halil Umut Meler olacak. Mücadeleyi TRT’nin Tabii platformundan canlı olarak izlemek mümkün.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir