Pınar Deniz Kaan Yıldırım 2022 yılından beri sevgililer - Haber Jet

Pınar Deniz Kaan Yıldırım 2022 yılından beri sevgililer

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti 2022 yılından beri birlikteler. Temmuz ayında gittikleri bir konserde sevgili oldukları ortaya çıkmıştı. O günden bugüne ilişkilerini gözlerden uzak devam eden çift, geçtiğimiz aylarda evlilik kararı almıştı. Roma'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım düğününden ilk kareler de geldi.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti 2022 yılından beri birlikteler. İlişkilerine gözlerden uzak devam eden çift, geçtiğimiz aylarda evlilik kararı almıştı. Bugün Roma’da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım düğününden ilk kareler de geldi.

PINAR DENİZ KAAN YILDIRIM NE ZAMAN SEVGİLİ OLDU?

Bir süredir mutlu bir beraberlikleri olan Pınar Deniz Kaan Yıldırım çifti evleneceği haberleri kulislerde konuşulurken Deniz, Eylül ayında düğünlerinin olacağını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Düğün gününden karelerin sosyal medyaya düşmesiyle çiftin merak edilen ilişki geçmişine de göz atalım.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ilişkisi ilk olarak 2022 yılının Temmuz ayında birlikte gittikleri bir konserde ortaya çıkmıştı.

Pınar Deniz Kaan Yıldırım ne zaman sevgili oldu

Çift o günden bugüne gerek sosyal medyada gerek katıldıkları etkinliklerde birbirlerine olan aşklarını her seferinde gösterdi.

Yargı dizisinin ardından yeni projesinin ne olacağı merak edilen Pınar Deniz, yaptığı paylaşımlar sonucu “Evlilik mi var?” sorusunu akıllara getirmiş, Kaan Yıldırım ise 2. Sayfa’ya yaptığı açıklamalarda evlilik iddialarını doğrulayarak güzel haberi paylaşmıştı.

Pınar Deniz Kaan Yıldırım evlendi mi

Düğünlerinin ne zaman olacağı konuşulurken Pınar Deniz’in hamile olduğu haberleri ortaya atılsa da buna henüz bir cevap gelmedi. Ancak çift bugün, 17 Eylül tarihinde Roma’da evlendi.

PINAR DENİZ KAAN YILDIRIM DÜĞÜNÜNDEN KARELER

Düğün tarihini sır gibi saklayan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti sosyal medyanın radarından kaçamadı ve düğün tarihleri de yakın bir zamanda ortaya çıktı.

Buna rağmen Pınar Deniz, yüzü olduğu markanın gecesinde ne verilen düğün tarihini ne de hamile haberlerini doğruladı. Sadece Eylül’de evleneceklerini açıkladı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu

Derken beklenen gün geldi çattı. Pınar Deniz Kaan Yıldırım düğününden ilk kareler sosyal medyaya düşerken, çiftin Roma’daki düğününe beğeniler yağıyor.

Yeni evli çift, nikah sonrası özel günlerini dostlarıyla akşam yemeğinde kutladı. Düğünden kareleri Gossip Pasta hesabı paylaştı.

Pınar Deniz Kaan Yıldırım düğün fotoğrafları

PINAR DENİZ KAAN YILDIRIM NEREDE EVLENDİ?

Çiftin düğünü Roma’da gerçekleşti.

PINAR DENİZ HAMİLE Mİ?

Son olarak katıldığı markanın etkinliğinde “Hamile misiniz?” sorusuna cevap vermeyen Pınar Deniz’in 1.5 aylık hamile olduğu iddia ediliyor ancak Deniz ve Yıldırım çiftinden henüz bir doğrulama gelmedi.

Pınar Deniz Kaan Yıldırım çifti

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir