Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi belli oldu - Haber Jet

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi belli oldu

Geçtiğimiz sezon Gaddar dizisiyle ekranlara dönen Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi belli oldu. Kanal D'de yayınlanması planlan Eşref Rüya dizisinde yer alacak. Gaddar'dan bölüm başı 2 milyon TL alan Ulusoy, yeni dizisinde her hafta 3,5 milyon TL alacak.

Son dizisinde bölüm başı 2 milyon TL kazanan Çağatay Ulusoy yeni dizisinde belli olurken bölüm başı 3,5 milyon TL kazanarak kendi rekorunu kırmış olacak.

ÇAĞATAY ULUSOY HANGİ DİZİDE OYNAYACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Çağatay Ulusoy, senaristliğini Ethem Özışık’ın yaptığı ve Kanal D’de yayınlanması planlanan Eşref Rüya dizisinde oynayacak.

Çağatay Ulusoy yeni dizi bölüm başı ne kadar alıyor?

ÇAĞATAY ULUSOY’UN YENİ DİZİSİ BÖLÜM BAŞI ÜCRETİ

Geçtiğimiz sezonda Ay Yapım’la Gaddar dizisi için bölüm başı 2 milyon TL’ye anlaşan Çağatay Ulusoy, yeni sezonda Tims&B şirketiyle anlaştı. Eşref Rüya dizisinde oynayacak olan Çağatay Ulusoy’un bölüm başı 3,5 milyon TL alacağı öğrenildi.

İlgili Haberler

Yurt dışı satışı yüksek olan oyunculardan olan Ulusoy, İşgal Günlerinde Aşk, Halef, TRT  için çekilmesi planlanan mafya polisiye dizisi Bir Zamanlar İstanbul için aldığı teklifleri reddetti.

Çağatay Ulusoy Eşref Rüya dizisi ne zaman

EŞREF RÜYA DİZİSİ KONUSU?

Başrollerinin adını taşıyan dizide, Eşref henüz 14 yaşında iken tamirci çırağı olarak çalışırken çocukluk aşkı olan ve “Rüya” adını verdiği kız ile yıllar sonra karşılaşır. Ancak karşısına çıkan “Rüya” güçlü bir düşmanıdır.

Film DiziMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir