Uçakta olay çıkaran Berat Güdül "Fabrikam var" sözleriyle tartışma konusu oldu - Haber Jet

Uçakta olay çıkaran Berat Güdül “Fabrikam var” sözleriyle tartışma konusu oldu

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Londra seferini yapan uçakta kabin memurları ve polis memurlarına hakaret eden yolcu "Benim 10 tane fabrikam var" sözleriyle gündem olmuştu. Kimliği ortaya çıkan uçakta olay çıkaran Berat Güdül kara listeye alınırken son durumu da belli oldu. AK Partili olduğu iddiaları ortaya atılsa da gerçek ortaya çıktı.

THY uçağında kabin memurları ve polis memurlarına hakaret eden Berat Güdül THY kara listesine girmiş ve AK Partili olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Berat Güdül son durum hakkında gerçekler ortaya çıktı.

UÇAKTA OLAY ÇIKARAN BERAT GÜDÜL SON DURUM

THY kabin memurlarına hakaret eden ve kendisinin tutmak isteyen polis memurlarına ise “Beni tutamazsınız, benim 10 tane fabrikam var” diyen Berat Güdül THY kara listesine alındı.

Güdül hakkında AK Partili olduğu iddiaları ortaya atılarak AK Parti Mersin Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Kemal Berat Güdül olduğu söylendi.

Ancak Berat Güdül hakkındaki son durum ortaya çıktı. ODA TV’nin haberine göre,

Sosyal medya hesabından  uçakta hakaret eden Berat Güdül olduğu iddia edilen Kemal Berat Güdül açıklama yaparak, “15.09.2024 İstanbul-Londra seferini yapacak olan THY’ye ait uçakta sefer öncesi kabin ekibi ile tartışan ve sorun çıkaran Berat Güdül isimli şahısla ilgim alakam yoktur. Sadece isim benzerliğimiz vardır” açıklamasını yaptı.

Uçakta olay çıkaran Berat Güdül son durumUçakta görevliye hakaret eden Berat Güdül son durum

UÇAKTA HAKARET EDEN ADAM CEZA ALIR MI?

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, X hesabında yaptığı açıklamada yolcunun uçaktan indirildiği ve “kara listeye” alındığını belirterek, yolcuya karşı hukuki işlem başlatılacağını açıkladı.

Ayrıca açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, kabin memuruna hakaret içeren olumsuz davranışı kınadığını belirterek hukuki sürecin takipçisi olacaklarını belirtti.

Uçakta olay çıkarması üzerine indirilen şahsa para cezası uygulandı. Anskiyete bozukluğu öğrenilen şahsın ailesine teslim edildiği kaydedildi.

İlgili Haberler

Uçakta olay çıkaran adam ne oldu

UÇAKTA OLAY ÇIKARAN BERAT GÜDÜL FABRİKA OLAYI NE?

İstanbul Londra seferini yapan THY uçağına binen Berat Güdül, yerinin değiştirildiği iddiasıyla kabin memurlarına hakaretler yağdırdı.

Uçakta hakaret eden Berat Güdül olayı ne

Güdül’ün davranışları hem yolcuları hem de kabin memurlarını korkuturken şahıs, uçağa gelen polis memurlarına da “Beni tutamazsınız, benim 10 tane fabrikam var, boş konuşma” diyerek çıkıştı.

BERAT GÜDÜL KİMDİR?

Samsunlu olduğu bilinen Berat Güdül, 10 tane fabrikam var çıkışıyla gündem olmuştu.

Uçaktan indirilen Berat Güdül THY “kara listesine” alınırken, hakkında hukuki sürecinde başlatılacağı öğrenildi.

Uçakta görevliyle tartışan Berat Güdül AKP'li mi

KARA LİSTEYE ALINAN YOLCUYA NE OLUR?

Uçaklarda “kara liste”ye alınan yolcular genellikle hava yolu şirketleri tarafından belirlenen bireylerin uçuşlardan men etmek için kullanılır. Uçuş güvenliğini ve konforunu tehdit eden kişilerin girdiği listedir.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir