Net GSM paket tarifeleri ve hat taşıma fiyatı yorumları geliyor - Haber Jet

Net GSM paket tarifeleri ve hat taşıma fiyatı yorumları geliyor

Diğer operatörlerle kıyaslanan Net GSM paketleri, ucuz ve uygun olması nedeniyle gündeme geldi. Türk Telekomünikasyon A.Ş alt yapısını kullanan Net GSM en düşük paketi 29 lirayken en yüksek paketi 50 GB'lı 430 lira olarak çıkıyor. Net GSM paket tarifeleri ve hat taşıma fiyatı yorumları geliyor.

Türk Telekomünikasyon A.Ş alt yapısını kullanan Net GSM en düşük paketi 29 lirayken en yüksek paketi 50 GB’lı 430 lira olarak çıkıyor. Net GSM paket tarifeleri ve hat taşıma fiyatı yorumları geliyor.

NET GSM PAKET TARİFELERİ HAT TAŞIMA FİYATI YORUMLARI

Kullanıcıları tarafından aracı hizmet sağlayıcı bir firma olduğu uyarısı yapılan Net GSM paket tarifeleri hat taşıma fiyatı yorumları da dikkat çekiyor. Özellikle toplu SMS kullanımında şirketlerin tercih ettiği markaya bu yönde olumsuz yorumlar yapılmakta.

Bunun dışında şikayetvar sitesi üzerinden Volte ve Wowifi olmaması nedeniyle sıkıntı yaşayan kullanıcıların yorum yaptığı görülüyor. Firma ise kendi sitesinde bu konuyla alakalı çalışmalarının devam ettiğini açıklamakta. Yapılan yorumlara Net GSM firmasının dönüş sağlayarak müşteri hizmetleriyle iletişimi sağladığı görülüyor.

Net GSM paket tarifeleri ve hat taşıma fiyatı yorumları geliyor 1

NET GSM PAKET TARİFELERİ FİYATLAR

Net GSM paket tarifelerinin fiyatları mobil hat olarak konuşa, internet ve SMS içeriyor. Buna göre en düşük paketi 1 GB+100 DK +50 SMS ile aylık ücreti 29 TL en yüksek ücret ise 50 GB+ 2000 DK+ 100 SMS olarak çıkıyor. Net GSM Paket tarifeleri fiyatları şu şekilde:

Net GSM paketleri

İlgili Haberler

NET GSM HAT TAŞIMA FİYATI NE KADAR?

Diğer operatörlerdeki yüksek fiyatlar karşısında hattını taşımak isteyenler Net GSM hat taşıma veya numara taşıma fiyatlarına ve paketlerini merak ediyor.

Hat taşıma aşamasında Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi bir defaya özel 400 TL, Yeni Tesis Telsiz Ruhsat Ücreti dört taksit şeklinde 179,28 TL ve Telsiz Kullanım Ücreti her ay olmak üzere tarifeye ek olarak 14,94 TL ödeniyor.

Net GSM paketleriNet GSM paketleri ne kadar

Net GSM kartınız yoksa da 90 TL SIM Kart Ücreti, 59 TL’de kargo bedeli ödeniyor.

NET GSM FACETİME VE iMESSAGE KULLANILAMIYOR

Netgsm iPhone cihazlarda şu an için FaceTime ve iMessage özellikleri kullanılamadığı belirtiliyor.

Teknoloji

Net GSM paket tarifeleri ve hat taşıma fiyatı yorumları geliyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Derin Derin

    Ülkedeki gsm ler çok yetersiz ve gereksiz pahalı

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir