Galatasaray Rizespor maçı beIN Sports 1’den canlı yayınlanıyor - Haber Jet

Galatasaray Rizespor maçı beIN Sports 1’den canlı yayınlanıyor

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma, beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak. Sarı-kırmızılı ekip, zorlu mücadelede Victor Osimhen ve Ismail Jakobs gibi yeni transferlere şans verebilir.

Süper Lig’de 5. hafta heyecanı, Galatasaray ve Çaykur Rizespor arasındaki mücadeleyle devam ediyor. Sezona 5. yıldız hedefiyle iddialı bir giriş yapan Galatasaray, Çaykur Rizespor’u RAMS Park’ta ağırlayacak. Karşılaşma, 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de beIN Sports 1 ekranlarından canlı izlenebilecek.

GALATASARAY RİZESPOR CANLI İZLE

Ligde yaptığı üç maçtan da galibiyetle ayrılan ve bir maç eksiği bulunan Galatasaray, 9 puanla 2. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılılar, lider Fenerbahçe’nin sadece 1 puan gerisinde.

Okan Buruk’un öğrencileri, Rizespor karşısında 3 puan alarak zirveye yerleşmeyi hedefliyor. Rakip Çaykur Rizespor ise ilk dört haftada topladığı 4 puanla ligde 12. sırada bulunuyor.

Galatasaray Rizespor canlı izle

Galatasaray Rizespor maçı saat 20.00’den itibaren Bein Sports 1’den ve TOD TV’den canlı yayınlanacak.

GALATASARAY RİZESPOR MAÇI İZLE

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı canlı yayın ile ekranlara geliyor. Bein Sports kullanıcıları maç saatinden itibaren Galatasaray Rizespor maçını canlı olarak izleyebilecekler.

GS Rize canlı izle

Galatasaray’da önemli eksikler dikkat çekiyor. Adana Demirspor maçında sakatlanan yıldız forvet Mauro Icardi ve Fas Milli Takımı’nın Lesotho ile oynadığı maçta sakatlanan Hakim Ziyech, bu mücadelede forma giyemeyecek.

GS Rizespor canlı izle

GALATASARAY RİZESPOR KAÇAK YAYIN

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Icardi’nin yokluğunda yeni transfer Victor Osimhen’e şans verebilir. İtalyan ekibi Napoli’den kiralanan Osimhen, ilk kez sarı-kırmızılı formayla sahaya çıkma heyecanını yaşayacak.

İlgili Haberler

galatasaray rizespor canli izle selçuk sports

Galatasaray Rizespor maçını kaçak yayın ile izlemek suçtur. Ayrıca Galatasaray Rizespor kaçak maç izle linki/link gibi bağlantılar güvenilir değildir.

galatasaray-rizespor canlı yayın

Galatasaray Rizespor maçının yayın hakları Bein Sports kanalına aittir. Bein Sports 1’den Galatasaray Rizespor maçını canlı izleyebilirsiniz.

galatasaray-rizespor canlı maç izle

GALATASARAY RİZESPOR CANLI MAÇ İZLE

Rizespor cephesinde de hazırlıklar tamamlandı. İlk dört haftada istikrarsız bir performans sergileyen Karadeniz temsilcisi, deplasmanda Galatasaray’dan puan veya puanlar alarak çıkışa geçmeyi planlıyor. Rizespor’un teknik direktörü İlhan Palut, oyuncularını güçlü rakiplerine karşı iyi organize bir savunma yapmaları konusunda uyardı.

galatasaray rizespor canlı izle justin tv

Galatasaray Rizespor maçı  20.00’de başlayacak ve beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak. GS Rizespor maçı canlı yayınını Bein Sports 1’den izleyebilirsiniz.

galatasaray çaykur rizespor canlı izle

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir