Bandırmaspor Amedspor maçı Bein Sports Max 1’den şifresiz canlı yayınlanıyor - Haber Jet

Bandırmaspor Amedspor maçı Bein Sports Max 1’den şifresiz canlı yayınlanıyor

Bandırmaspor ve Amedspor, Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında karşı karşıya geliyor. Mücadele, Bein Sports Max 1 ve Tabii Spor 6’dan şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Bandırmaspor, sahasında Amedspor’u ağırlıyor. Heyecanla beklenen karşılaşma, Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak.

BANDIRMASPOR AMEDSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Bandırmaspor Amedspor maçı Bein Sports Max 1 ve Tabii Spor 6 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanıyor. Haberimiz detaylarından Tabii Spor 6 kanalının nasıl izlenebileceğine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bandırmaspor Amedspor maçı hangi kanalda

BANDIRMASPOR AMED MAÇI HANGİ KANALDA?

Sezonun dikkat çeken karşılaşmalarından biri olan Bandırmaspor – Amedspor mücadelesi, her iki takımın da ligdeki konumlarını güçlendirme hedefiyle sahaya çıkacağı bir maç olacak.

Bandırma Amed maçı hangi kanalda

Bandırmaspor, ilk dört haftada iki galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyetle 7 puan toplarken, rakibi Amedspor ise bir galibiyet, iki beraberlik ve bir mağlubiyetle 5 puana sahip. Amedspor, zorlu deplasmandan puan ya da puanlar çıkarmayı hedeflerken, Bandırmaspor ev sahibi avantajıyla galibiyeti arzuluyor.

İlgili Haberler

Bandırmaspor Amedspor maçı nereden izlenir

Bandırmaspor Amedspor maçı Bein Sports Max 1, Tabii Spor 6 ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı yayınlanacak.

Amed maçı hangi kanalda

BANDIRMASPOR AMEDSPOR HANGİ KANALDA?

Bandırmaspor Amedspor maçı beIN Connect ve Tabii Spor 6 platformlarında da canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleye taraftar ilgisi büyük; Amedspor’un önceki maçları yüksek izlenme oranlarına ulaşmıştı ve bu karşılaşmada da benzer bir ilginin olması bekleniyor​.

Amed maçını hangi kanal veriyor

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir